Nova guia de Participació en l'àmbit municipal

La nova Guia per dissenyar i executar processos participatius en l'àmbit municipal es situa en el marc d'una estratègia més àmplia de Govern Obert impulsada pel Govern de Catalunya

24/03/17


S’inicia el procés participatiu per a elaborar l’Estratègia de patrimoni natural i biodiversitat de Catalunya

Comença el procés participatiu per a elaborar l’Estratègia de patrimoni natural i biodiversitat de Catalunya, que estableix el full de ruta de la Generalitat en matèria de conservació de la natura fins a l’horitzó 2030.

23/03/17


Procés participatiu per al desenvolupament de l'economia col·laborativa a Catalunya

Participa en el procés participatiu sobre l’economia col•laborativa a Catalunya, col•labora!

22/02/17


Procés participatiu Ara és demà, sobre el futur de l'educació a Catalunya

Participa en el Debat Ara és demà. Les teves aportacions serviran per ajudar a articular l’educació del futur.

17/11/16


Participa en el procés participatiu per reordenar l'atenció continuada i urgent de Catalunya que impulsa el Departament de Salut

L’aportació ciutadana i del món local han de permetre detectar les mancances del pla del Departament

28/10/16


Procés participatiu per enriquir i donar a conèixer el Pla de Ciutadania i de les Migracions 2017-2020. Participa!

L'objectiu del procés que comença ara és enriquir el Pla de Ciutadania i de les Migracions 2017-2020 per planificar i consensuar les accions polítiques per aquests propers anys.

26/10/16


Programa Delegats i Delegades en 3D als instituts de Catalunya

Fins el dia 4 d'octubre, els centres educatius de secundària es poden inscriure al programa Delegats i Delegades en 3D, impulsat des de la Direcció General de Joventut, per el curs 2016-2017.

01/09/16


New government proposal associated to the II Program for Women in Rural and Coastal Milieus

This new proposal referred to the II Program for Women in Rural and Coastal milieus aims to assess the axes of the Program and receiving suggestions about new ones by the citizenship.

25/05/16


S'està duent a terme el retorn del procés participatiu per a la gestió de l’aigua a Catalunya

La participació ciutadana en la planificació de la gestió de l’aigua és un mandat de la Unió Europea que obliga a incorporar la visió i el coneixement dels diferents agents relacionats amb l’aigua. Més de 200 persones de 70 entitats, empreses i administracions han participat en els processos sobre la segona revisió del Pla de Gestió de l’aigua i presentat més de 250 propostes.

23/04/16


Nou itinerari de formació en Transparència i Govern obert al món local, per demarcacions i semestres

La Secretaria de Transparència i Govern Obert juntament amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya fan públic l’itinerari formatiu adreçat al món local previst per enguany per demarcacions i semestres. Enguany, un cop superats els sis mesos d’entrada en vigor de la llei de transparència aprovada pel Parlament de Catalunya i tenint en compte la progressiva divulgació del concepte del govern obert en l’administració, els cursos tractaran com sempre l’aproximació teòrica a aquestes qüestions, i insistiran també en els aspectes pràctics i l’explicació de casos.

09/03/16