araesdemapetit.jpg

Ara és demà és el nom del debat que el Consell Escolar de Catalunya (CEC), organisme en què hi ha representats els diversos sectors de la comunitat educativa, té l'encàrrec d'articular sobre el futur de l'educació al nostre país. L’objectiu és reflexionar sobre les polítiques educatives per avançar en qualitat i equitat i afavorir l’èxit de tot l’alumnat.

 

Es tracta d’una oportunitat única, ja que el debat s’afronta sense limitacions d’ordre jurídic o estructural. El debat s'ha articulat en cinc eixos. Pots deixar els teus comentaris i aportacions en cada un dels eixos:

El procés durarà fins al 15 d'abril de 2017 i està previst que al maig de 2017 es tanqui el debat amb la presentació d’un informe final, que recollirà les aportacions individuals, col·lectives, així com les opinions de tota la comunitat educativa sobre els grans reptes de futur.

 

Vine i participa presencialment en els debats sobre el futur de l'educació a Catalunya

A banda de la participació online, és possible participar en el debat de l'Ara és demà mitjançant:

 

  • Debats de centre. Si ets un centre educatiu i vols replicar el debat al teu centre amb professors, alumnes, famílies i tothom que pugui estar interessat, t'expliquem com pots dinamitzar aquest debat i fer-nos arribar les vostres aportacions per tal que quedin recollides. Consulta aquí com fer-ho.

 

Amb aquesta nova proposta, la Generalitat de Catalunya vol millorar les seves polítiques públiques en matèria educativa afrontant les grans qüestions que no són objecte, sovint, de diàleg en el si de la comunitat educativa.

Contenido relacionado