infografia esportcat banner.png

Participa en l’elaboració del Pacte Nacional de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya

La Secretaria General de l’Esport ha posat en marxa l'elaboració d'un Pacte Nacional per recollir les propostes del sector i preparar el nou model de governança de l'esport català amb l’objectiu de  una nova llei de l’esport.

Amb la voluntat d’escoltar a tothom i establir diàleg amb els agents i usuaris d’activitat física i l’esport d’arreu de Catalunya, s’inicia un procés participatiu on es volen recollir propostes, aportacions, suggeriments, iniciatives o idees que puguin contribuir al disseny del nou model de governança que compleixi amb dos objectius prioritaris:

Construir una societat més saludable, en la que la pràctica de l’activitat física esdevingui un hàbit diari i durant tota la vida de les persones.

 • Esdevenir un país d’èxit esportius, amb encara millors resultats a nivell internacional, que sigui capaç de mesurar-se al costat de qualsevol altre gran país en l’alt nivell esportiu.

 

Àmbits del debat

El debat s’articula en 5 grans àmbits sobre els que s’articularan les propostes recollides. Pots participar online en cada uns dels àmbits de debat i deixar els teus comentaris:

  1. Activitat Física: Promoció, prevenció i prescripció. Participa!
  2. Coneixement: Educació, formació i recerca. Participa!
  3. Rendiment: Competició, tecnificació i alt nivell. Participa!
  4. Economia: Empresa, turisme i esdeveniments. Participa!
  5. Governança: Organització, planificació i finançament. Participa!

 

Debats d'àmbit - Participa presencialment!

Les sessions d'àmbit tracten per separat cada un dels àmbits citats anteriorment: activitat física, coneixement, rendiment, economia i governança. Totes les taules d'àmbit es faran a l'Auditori Rafael Nebot del Consell Català de l'Esport, al carrer de Sant Mateu, 37-47, d'Esplugues de Llobregat, els dilluns i dijous de maig a les 18 hores i tindran una durara de dues hores. Consulta l'àmbit que més t'interessi i inscriu-t'hi.

DATES:

- Àmbit del coneixement - Dilluns 8 de maig

- Àmbit del rendiment - Dijous 11 de maig

- Àmbit de l'economia - Dilluns 15 de maig

- Àmbit de la governança - Dijous 18 de maig

- Àmbit de l'activitat física - Dilluns 22 de maig

Inscriu-t'hi

 

Debats Territorials – TANCATS (ja han finalitzat)

Els debats territorials s'han desenvolupat durant els mesos de març i abril.

Vols participar en tallers on es deliberarà sobre el futur de l’esport català? Durant el mes de març i abril hi ha previstes vàries sessions pel territori català. Es tracta de sessions dinamitzades per un moderador que recollirà i articularà totes les propostes. Són sessions de dues hores de durada, que es realitzaran de 18h a 20h.

Consulta dates i localitats i inscriu-t’hi!

 

Què farem amb les teves aportacions?

Les aportacions recollides serviran per elaborar el Pacte Nacional per a l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya que serà el marc per desenvoluparla nova llei, que el Govern s’ha compromès a portar  al Parlament de Catalunya com a nou Projecte de Llei de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya.