Nova guia de Participació en l'àmbit municipal

La nova Guia per dissenyar i executar processos participatius en l'àmbit municipal es situa en el marc d'una estratègia més àmplia de Govern Obert impulsada pel Govern de Catalunya

24/03/17


S’inicia el procés participatiu per a elaborar l’Estratègia de patrimoni natural i biodiversitat de Catalunya

Comença el procés participatiu per a elaborar l’Estratègia de patrimoni natural i biodiversitat de Catalunya, que estableix el full de ruta de la Generalitat en matèria de conservació de la natura fins a l’horitzó 2030.

23/03/17


Procés participatiu per al desenvolupament de l'economia col·laborativa a Catalunya

Participa en el procés participatiu sobre l’economia col•laborativa a Catalunya, col•labora!

22/02/17


Procés participatiu Ara és demà, sobre el futur de l'educació a Catalunya

Participa en el Debat Ara és demà. Les teves aportacions serviran per ajudar a articular l’educació del futur.

17/11/16


Participa en el procés participatiu per reordenar l'atenció continuada i urgent de Catalunya que impulsa el Departament de Salut

L’aportació ciutadana i del món local han de permetre detectar les mancances del pla del Departament

28/10/16


Procés participatiu per enriquir i donar a conèixer el Pla de Ciutadania i de les Migracions 2017-2020. Participa!

L'objectiu del procés que comença ara és enriquir el Pla de Ciutadania i de les Migracions 2017-2020 per planificar i consensuar les accions polítiques per aquests propers anys.

26/10/16


Programa Delegats i Delegades en 3D als instituts de Catalunya

Fins el dia 4 d'octubre, els centres educatius de secundària es poden inscriure al programa Delegats i Delegades en 3D, impulsat des de la Direcció General de Joventut, per el curs 2016-2017.

01/09/16


Naua proposicion entà arrecuélher es aportacions des ciutadans sus eth besonh deth II Programa de hemnes deth mon rurau e maritim.

Eth portau Participa.gencat.cat daurís ua naua proposicion entà arrecuélher es aportacions des ciutadans. Era proposicion ei sus eth besonh deth II Programa de hemnes deth mon rurau e maritim que desvolòpe eth Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca e Alimentacion e es enjòcs qu'a d’encarar. Aquera naua proposicion a era tòca qu'es ciutadans e poguen avalorar es èishi que se propòse en II Programa de hemnes deth mon rurau e maritim e aportar-ne de naui, e tanhen de proposicions e d’accions entà poder-les amiar a tèrme.

25/05/16


S'està duent a terme el retorn del procés participatiu per a la gestió de l’aigua a Catalunya

La participació ciutadana en la planificació de la gestió de l’aigua és un mandat de la Unió Europea que obliga a incorporar la visió i el coneixement dels diferents agents relacionats amb l’aigua. Més de 200 persones de 70 entitats, empreses i administracions han participat en els processos sobre la segona revisió del Pla de Gestió de l’aigua i presentat més de 250 propostes.

23/04/16


Nou itinerari de formació en Transparència i Govern obert al món local, per demarcacions i semestres

La Secretaria de Transparència i Govern Obert juntament amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya fan públic l’itinerari formatiu adreçat al món local previst per enguany per demarcacions i semestres. Enguany, un cop superats els sis mesos d’entrada en vigor de la llei de transparència aprovada pel Parlament de Catalunya i tenint en compte la progressiva divulgació del concepte del govern obert en l’administració, els cursos tractaran com sempre l’aproximació teòrica a aquestes qüestions, i insistiran també en els aspectes pràctics i l’explicació de casos.

09/03/16