Agricultura, Ramaderia, Pesca e Alimentacion.

En aquel apartat i trobaretz los tèmas ligats a las competéncias del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca e Alimentacion.

Consulta pública prèvia la participació d'entitats en el Projecte Òmnia

La Xarxa Òmnia, de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, és un programa preventiu, socioeducatiu, comunitari i de suport a col·lectius amb major risc de vulnerabilitat que, utilitzant com a instrument les eines TIC, cerca millorar i afavorir, tant individual com col·lectivament, la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat. Va adreçat a la població general, però amb discriminació positiva vers les persones en risc social i més si precisen millorar les seves capacitats per a superar les seves dificultats d’accés a les tecnologies d’informació, per tal d’evitar la seva exclusió de la comunitat, posant especial èmfasi en les persones en situació d’atur, infants i joves, gent gran i famílies. Les actuacions formatives i d'assessorament per a l'accés a les noves tecnologies es duen a terme mitjançant entitats col·laboradores. El conjunt de la Xarxa Òmnia compta amb 113 punts de servei arreu del territori català, els quals són gestionats per entitats de diversa índole com ens local, entitats sense afany de lucre o per altres Departaments de la Generalitat de Catalunya. Aquest model plural i diversificat de gestió és una de les fortaleses de la Xarxa Òmnia. L’objectiu de l’ordre proposada és actualitzar i regularitzar les entitats col·laboradores del Projecte Òmina acollides a l'Ordre de 8 de març de 1999, de convocatòria pública per a la participació d’entitats en el Projecte Òmnia.

Cultura

En aquel apartat i trobaretz los tèmas ligats a las competéncias del Departament de Cultura.

Entrepresa e Aucupacion

En aquel apartat i trobaretz los tèmas ligats a las competéncias del Departament d'Entrepresa e Aucupacion.

Ensenhament

En aquel apartat i trobaretz los tèmas ligats a las competéncias del Departament d'ensenhament.

Governacion e Relacions Institucionalas.

En aquel apartat i trobaretz los tèmas ligats a las competéncias del Departament de Governacion e Relacions Institucionalas.

Interior

En aquel apartat i trobaretz los tèmas ligats a las competéncias del Departament d'Interior.

Justícia

En aquel apartat i trobaretz los tèmas ligats a las competéncias del Departament de Justícia.

Presidéncia

En aquel apartat i trobaretz los tèmas ligats a las competéncias del Departament de la Presidéncia.

Salut

En aquel tèma trobaràs totas las proposicions ligadas a las competéncias del Departament de Salut.

Territòri e Sostenibilitat.

En aquel apartat i trobaretz los tèmas ligats a las competéncias del Departament de Territòri e Sostenibilitat.

Trabalh, Ahèrs Sociaus e Familhes

En aquel apartat i trobaretz los tèmas ligats a las competéncias del Departament de Benestar Social e Familha.

Economia e Coneissença.

En aquel apartat i trobaretz los tèmas ligats a las competéncias del Departament d'Economia e Coneissença.

/oc/temes/22

La Xarxa Òmnia, de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, és un programa preventiu, socioeducatiu, comunitari i de suport a col·lectius amb major risc de vulnerabilitat, que utilitzant com a instrument les eines TIC, cerca millorar i afavorir, tant individual com col·lectivament, la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat. Va adreçat a la població general, però amb discriminació positiva vers les persones en risc social i més si precisen millorar les seves capacitats per a superar les seves dificultats d’accés a les tecnologies d’informació, per tal d’evitar la seva exclusió de la comunitat, posant especial èmfasi en les persones en situació d’atur, infants i joves, gent gran i famílies.