Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

34 propostes

Itinerari Malbaratament alimentari en escoles (Unilever - Ambientech)
Procés de participació ciutadana per a l’elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentaris
Exposició "Som gent de profit" per a la prevenció del malbaratament alimentari (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Tallers de cuina per evitar el malbaratament alimentari (Àrea Metropolitana de Barcelona, AMB)
Comissió de coordinació de les accions de prevenció del malbaratament alimentari entre la Generalitat de Catalunya i el món local (ARC i Dip. Bcn)
Punto de encuentro AECOC contra el desperdicio alimentario (AECOC)
Formació en requisits d'higiene i seguretat alimentària en les donacions d'aliments (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, ACSA)
Escola del Consum de Catalunya (Agència Catalana de Consum, ACC)
A Sant Just, l'escola cuina, menja, aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
ProperESS (Associació Social Andròmines)
Tallers de cuina i nutrició (Creu Roja)
Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Dignitat de sobres (Andròmines)
Hackaton de l'Alimentació Sostenible (DACC i Plataforma Aprofitem els Aliments)
Tallers de prevenció del malbaratament alimentari a les escoles en el marc de la campanya Som gent de profit Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Suport econòmic a projectes de prevenció del malbaratament alimentari a través de les línies de subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC)
Campanya de comunicació "Som gent de profit" per a la prevenció del malbaratament alimentari (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Quantificar periòdicament el malbaratment alimentari de les empreses sòcies en el marc de la inciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Càtedra UPC - Mercabarna (Mercabarna)
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Difondre informació sobre prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari entre els afiliats i afiliades (Unió de Pagesos)
Dates amb sentit 'Mira, Olora, Tasta' (Too Good To Go)
Reforçar la coordinació entre els diferents agents de la cadena alimentària a través del Comitè de Profit (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Àpat d'aprofitament a Lleida ciutat (Plataforma Aprofitem els Aliments i DACC)
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció resta dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Comissió de malbaratament alimentari i seguretat alimentària de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)
Nevera solidària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, ACSA)
Recollida de minves i productes amb defectes no comercialitzables (Creu Roja)
Comitè d'AECOC contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Fomentar el consum de fruita de producció integrada de Catalunya (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya)
A Vitàlia Sant Just, es cuina, es menja, s’aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
Una mossegada a l'exclusió (Andròmines)
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)
Foodback (Mercabarna)
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir