Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

34 propostes

Formació en requisits d'higiene i seguretat alimentària en les donacions d'aliments (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, ACSA)
Difondre informació sobre prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari entre els afiliats i afiliades (Unió de Pagesos)
Una mossegada a l'exclusió (Andròmines)
Escola del Consum de Catalunya (Agència Catalana de Consum, ACC)
Exposició "Som gent de profit" per a la prevenció del malbaratament alimentari (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Comissió de coordinació de les accions de prevenció del malbaratament alimentari entre la Generalitat de Catalunya i el món local (ARC i Dip. Bcn)
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció resta dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Àpat d'aprofitament a Lleida ciutat (Plataforma Aprofitem els Aliments i DACC)
Comissió de malbaratament alimentari i seguretat alimentària de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)
Suport econòmic a projectes de prevenció del malbaratament alimentari a través de les línies de subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC)
Hackaton de l'Alimentació Sostenible (DACC i Plataforma Aprofitem els Aliments)
Punto de encuentro AECOC contra el desperdicio alimentario (AECOC)
Dates amb sentit 'Mira, Olora, Tasta' (Too Good To Go)
Tallers de cuina i nutrició (Creu Roja)
Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Càtedra UPC - Mercabarna (Mercabarna)
Tallers de prevenció del malbaratament alimentari a les escoles en el marc de la campanya Som gent de profit Agència de Residus de Catalunya, ARC)
A Vitàlia Sant Just, es cuina, es menja, s’aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
Quantificar periòdicament el malbaratment alimentari de les empreses sòcies en el marc de la inciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)
Tallers de cuina per evitar el malbaratament alimentari (Àrea Metropolitana de Barcelona, AMB)
Itinerari Malbaratament alimentari en escoles (Unilever - Ambientech)
Nevera solidària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, ACSA)
ProperESS (Associació Social Andròmines)
Comitè d'AECOC contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Dignitat de sobres (Andròmines)
Reforçar la coordinació entre els diferents agents de la cadena alimentària a través del Comitè de Profit (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Foodback (Mercabarna)
A Sant Just, l'escola cuina, menja, aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
Recollida de minves i productes amb defectes no comercialitzables (Creu Roja)
Procés de participació ciutadana per a l’elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentaris
Fomentar el consum de fruita de producció integrada de Catalunya (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya)
Campanya de comunicació "Som gent de profit" per a la prevenció del malbaratament alimentari (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir