Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
35 propostes
Nova propostaFiltra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
En curs
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
El procés de participació ciutadana estarà obert des del 22 de febrer fins al 22 de març, període...
-
Creat el
01/03/2023 -
- 0
En curs
Creació d'un itinerari per a escoles per a tractar el malbaratament alimentari, crear...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquest taller va dirigit a alumnes d’educació primària i secundària (de 8 a 14 anys), té una...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’Ajuntament de Sant Just Desvern posa en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina, menja,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L'objectiu del projecte és fer arribar als afiliats informació per la prevenció a les seves...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
La campanya "Som gent de profit" es va iniciar l'any 2014 per incrementar el coneixement sobre el...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
AECOC va posar en marxa 2012 un comitè estatal contra el malbaratament alimentari que reuneix...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Finalitzada
Àpat d'aprofitament elaborat amb aliments rescatats per a 400 persones. Una acció que ens obre un...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’Ajuntament de Sant Just Desvern va posar en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Dignitat de sobres és una campanya sobre el malbaratament alimentari per dignificar els aliments...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
‘Dates amb sentit: Mira, Olora, Tasta' és una iniciativa impulsada per Too Good To Go, el...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Al febrer de 2022 s'ha posat en marxa el Foodback, el centre d'aprofitament alimentari de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
AECOC organitza anualment un congrés estatal centrat en el malbaratament alimentari dirigit a...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
El Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) realitza anualment una campanya de promoció...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Àpat d'aprofitament amb aliments recuperats adreçat a tota la ciutadania (400 pax). Una acció que...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’exposició és itinerant i està concebuda a partir de dades impactants sobre el malbaratament...
-
Creat el
09/09/2022 -
- 0