" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Veure les fases

Prohibir les batudes de senglar

05/09/2023 10:58  

Tenint en compte que: a) s'ha demostrat que les batudes de senglar causen la mort de persones, b) s'ha demostrat que no és efectiva per al control de les poblacions de senglar, i c) és una activitat que causa una pertorbació considerable al medi natural, amb efectes negatius tant per a la natura com per a les persones que en volen gaudir, proposo prohibir aquesta activitat i substituir-la per a) depredadors naturals com el llop i b) quan sigui necessari, captura d'exemplars mitjançant trampes localitzades i sense armes de foc.


Referència: II-PROP-2023-09-87080
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87080/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87080/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

4 en contra (23.5%)

member-avatar JORDI

En contra  Efectivament crec que els col.lectius que puguin estar afectats per aquesta llei hi estan perque no tenen la seva propia llei i en lloc d'anar en contra d'aquesta llei amb tots els sentits falta que tinguin la seva propia i llavors nosaltres tambe participarem dient la nostra opinio.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Jaume Grau López

Jo sí que n'estic segur. I molt segur!
Clar, llops en equilibri amb la resta de fauna. Com suposo que saps, la població de depredadors s'autoregula segons l'abundància de preses. Aixi que no pateixis, que els llops no es menjaran a cap àvia ni cap caputzeta vermella...

Si tú n’estàs convençut ok 👍pots estalbiar-te el comentari infnatilitzat. No cal.

Infantil és dir que "les muntanyes estaran plenes de llops". Qualsevol persona amb un mínim coneixement sap que les densitats de llops són extremadament baixes (pocs exemplars cada molts km2), i així i tot fan una feina brutal de control de les poblacions d'ungulats salvatges.
Si no t'agrada la ironia, noia, ja em sap greu.

Carregant els comentaris ...