Información sobre las cookies utilizadas en la página web
Utilizamos cookies en nuestro sitio web para mejorar el rendimiento y el contenido del mismo. Las cookies nos permiten ofrecer una experiencia de usuario y unos contenidos más personalizados desde nuestros canales de redes sociales.
" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració del projecte de decret sobre l’atorgament del distintiu de garantia de qualitat ambiental

Consulta pública prèvia a l’elaboració del projecte de decret sobre l’atorgament del distintiu de garantia de qualitat ambiental i sobre els òrgans competents a Catalunya en matèria d’etiquetatge ecològic.

Fase 2 de 2
Fase de retorn 05/05/2022 - 06/06/2022
Fases del proceso

Noves categories per al distintiu de qualitat ambiental

04/05/2022 23:32  

Incloure noves categories per a sales blanques, i per a productes, espais, transports i serveis ecològics sense contaminants ambientals i sense perfums ni fragàncies (fragance free, o scent free), per acreditar les accions de millora de la qualitat de l’aire interior i de protecció de la salut de la població general i l’afectada per malalties respiratòries (asma, MPOC...), algunes al·lèrgies, sensibilitat química múltiple i altres síndromes de sensibilització central.

Número de adhesiones0

Referencia: II-PROP-2022-05-83862
Versión 1 (de 1) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/distintiuQAEC/f/3465/proposals/83862/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/distintiuQAEC/f/3465/proposals/83862/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Cargando los comentarios ...

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...

Necesitas habilitar todas las cookies para ver este contenido.

Cambiar la configuración de cookies