" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana

30/05/2020 15:46  
Acceptades
La forma en què una societat tracta la natura reflecteix el seu grau de maduresa ètica i repercuteix directament en la salut de les persones. Bona part de l'agricultura al nostre país consisteix en la producció intensiva de farratges destinats a la producció industrial de carn i làctics. Evolucionem cap a una dieta bàsicament vegetariana, una agricultura regenerativa integrada en la natura i lliure de fitosanitaris de síntesi química, amb productors arrelats al territori i xarxes de consum local

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

01 Impulsar la transició cap a un model de producció agrícola sostenible

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)
Referència: II-PROP-2020-05-78405
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78405/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78405/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...