" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària

02/06/2020 02:14  
Acceptades
Cal fomentar la planificació del camp català d’acord amb les necessitats alimentàries de la població, per maximitzar els productes alimentaris que es poden obtenir localment, acostant-nos al potencial del territori català, que podria cobrir més del 85% de les necessitats alimentàries de la població (sobirania alimentària). Es a dir, cal fomentar que l'agricultura i ramaderia s'orientin, en la mesura del que sigui possible, a la demanda existent per part de la població local.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

19 Diversificar la producció agroalimentària catalana

Referència: II-PROP-2020-06-78416
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78416/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78416/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...