" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)

07/06/2020 13:51  
Acceptades
. El consum alimentari ha de tenir com a principal objectiu satisfer necessitats bàsiques de forma suficient i saludable; . Cal una millor educació alimentària per a fer una transició cap a una dieta saludable i menys depenent de importacions de recursos; . L'etiquetatge ha de continir la traçabilitat del producte amb informació sobre l'origen, el sistema de producció, les condicions laborals, la seva distribució,....

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

50 Capacitar a la població en relació amb la importància de l'alimentació en la salut individual i col·lectiva i garantir-ne una oferta saludable i sostenible

Referència: II-PROP-2020-06-78458
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78458/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78458/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...