" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani

10/06/2020 17:11  
Acceptades
Amb publicacions adreçades a restauradors i a mestres i mestresses de casa, posar en valor que el receptari tradicional català té moltes receptes saludables, vegetarianes o amb un consum molt moderat de carn i peix, amb ingredients de Km0, amb ingredients de temporada, aptes per a celíacs, aptes per a intolerants a la lactosa, econòmiques, de cuina d'aprofitaments, amb varietats locals de producte, etc. El receptari tradicional català pot ajudar a complir tots els objectius del pla estratègic.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

49 Garantir la transmissió d’informació entenedora, independent, veraç i contrastada, generant una consciència envers el trinomi Alimentació - Salut - Sostenibilitat

Referència: II-PROP-2020-06-78654
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78654/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78654/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...