" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Cap a una transició alimentària

10/06/2020 22:32  
Acceptades
El sector agroalimentari ha de basar-se en l’evidència científica, gràcies a la tecnologia, la innovació i la comunicació, és possible la reconversió: The Vegetarian Butcher, a Holanda, vivien de l’explotació animal i van substituir els productes carnis per versions vegetarianes, o els alemanys Rügenwalder de produir embotits carnis a oferir alternatives vegetals. Cal finançar aquest tipus d’emprenedoria. Redistribuir les subvencions que ara es destinen de manera desproporcionada a la ramaderia.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta parcialment incorporada al PEAC.

02 Impulsar la transició cap a un model de producció ramadera sostenible

Llistat d'adhesions

Referència: II-PROP-2020-06-78661
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78661/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78661/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...