Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Normatives higiènic-sanitàries que diferenciïn la producción industrial i l'artesanal,...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar més la comunicació de campanyes de promoció del turisme agroalimentari
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure la creació de cooperatives dedicades a donar serveis comuns (transport de productes,...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Diagnosi inicial: conèixer diferents models de cadenes de valors. Avantatges i desavantatges de...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Reduïr ús de cultius a ramaderia i incrementar el d'ús de consum humà directe. Ajuts a ramaders...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Major contacte entre associacions de productors i ajuntaments metropolitans per a la promoció...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar la producció ecològica com a tret rellevant d'un país que vol ser capdevanter. Promoure...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Aproftar l'actual cojuntura sanitària per presentar la producció agrària catalana, i per tant de...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Disminuir la producció de carn d'alt impacte (intensiva) a favor de la ramaderia ecològica o la...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Apostar per la RDI en aliments funcionals, nutracéutics, complements alimenticis per a que...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Afavorir la cooperació entre productors per millorar la distribució: Agrupació de petites...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Creació de rutes gastronòmiques en bicicleta
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Reduir i reutilitzar al màxim en els processos de producció i de consum. Ser més eficients en les...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure mitjançant beneficis fiscals les petites empreses que realment aposten per la proximitat...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Educar en l'alimentació saludable i local a escoles i entitats, i assegurar que totes les...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Adaptar les normatives de transport per a que sigui possible compartir camions i furgonetes entre...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar circuits curts de distribució
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Definir alimentació saludable en els plecs per a les licitacions dels menjadors escolars
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar la valorització (repaprofitament): en la producció i en les indústries, aprofitar el...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Associació de productors i el·laboradors sota una marca
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0