Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST06_Adaptar les normatives de transport
ST06_Apropar les coooperatives agràries que tenen infraestructures a les petites productores agroecològiques
ST06_Facilitar la distribució de producte local al territori.
ST06_Associar la logística dels productes de proximitat
ST06_Facilitar aliances entre productores i distribuidores
ST06_ Concienciació a les escoles
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
ST06_Legislació que prioritzi l'abastiment amb productes de proximitat en concursos públics
ST06_Que el 100% de compra pública sigui de producte local i ecològic
ST06_Campanyes de promoció del producte Català
ST06_Campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic
ST06_Visites guiades a les explotacions agroalimentàries
ST06_Facilitar la creació de supermercats cooperatius.
ST06_Impulsar als supermercats familiars la creació de racons per vendre productes de proximitat.
ST06_Crear camp experimental d'agricultura regenerativa
ST06_Adaptar les normatives higienico-sanitàries en funció de l'escala
ST06_Simplificació de tràmits burocràtics
ST06_Centralitzar totes les apps i ventes online
ST05_Menjadors escolars amb cuina ecologica
ST05_Assegurar etiquetatge amb lloc de producció
ST05_Associació de productors i el·laboradors
ST05_Distribució compartida entre productors de la mateixa zona
ST05_Línies de distribució compartides
ST05_Creació de xarxes de productors
ST05_Webs de difusió
ST05_Foment de la intercooperació
ST05_Afavorir la cooperació entre productors
ST05_Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen
ST05_Foment del producte de temporada
ST05_Promoció del producte local des dels ens locals
ST05_Redefinir el Benvinguts a Pagès
ST05_Plans formatius a les escoles
ST05_Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions
ST05_Espais d'educació ambiental
ST05_Donar a conèixer el producte a través de les escoles
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
ST05_Promoció de la venda de proximitat
ST05_Donar a conéixer i posar en valor alimentació i aliments catalans
ST05_Promoure equipaments compartits amb participació pública
ST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbils
ST05_Nodes de distribució i d'obradors compartits
ST05_Fomentar la incorporació de jovent al món agrari
ST05_Impulsar els Espais Test Agraris
ST05_Potenciar la consciència del poder decisiu de les persones consumidores al moment de decidir què comprar
ST05_Identificació de reptes concrets conjunts entre PIMES-productors i Centres de RDTI
ST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productors
ST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productors
ST05_Promoció d'iniciatives público-privades de RDTI
ST05_Simplificació de tràmits
ST05_Ens cal un "amazon de Km0"
ST05_Recàrrec als productes llunyans i no ecològics
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
ST05_Suport internacionalització petits productors
ST05_Assessoraments disponibles a nivell municipal
ST05_Ajuts per afavorir el productor agroecològic
ST04_Botigues virtuals amb control de qualitat dels productes
ST04_Suport a les empreses ètiques des d'un punt de vista de drets laborals
ST04_Disminuir el malbaratament a les escoles agraries
ST04_Guía per fer servir envasos reutilitzables amb seguretat alimentària
ST04_Taules de diàleg entre Universitat-Empresa-Administració Pública-Consumidor
ST04_Alimentació saludable als menjadors escolars
ST04_Formació en alimentació saludable al currículum escolar
ST04_Tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació
ST04_Formació en alimentació a escoles
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
ST04_Foment d'una alimentació de qualitat des dels Mercats Municipals
ST04_Rutes gastronòmiques en bicicleta
ST04_Suport municipal a l'estímul de consum de proximitat
ST04_Major contacte entre associacions de productors i ajuntaments per la promoció del producte
ST04_Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral
ST04_Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores
ST04_Cooperativisme entre pagesos d'horta ecològica.
ST04_Facilitar la creació de cooperatives de distribució
ST04_Creació de sistemes logístics que optimitzin la primera i última "milla"
ST04_Fomentar el comerç directe
ST04_Distribució i logística pels petits productors
ST04_Suport a la logística i comunicació compartida
ST04_Suport a entitats de defensa de l'accés universal a l'alimentació
ST04_Conscienciar el consumidor de l'impacte del malbaratament
ST04_Aplicació per posar en contacte productors i consumidors
ST04_Certificació de la producció ecològica
ST04_Donar a coneixer la producció integrada
ST04_Formacions i activitats vinculades amb l'alimentació
ST04_Difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable
ST04_Campanyes de sensibilització
ST04_Campanyes per consumir producte de temporada i proximitat
ST04_Criteris d'estacionalitat, proximitat i sostenibilitat als plecs de licitacions
ST04_Cooperatives agràries al mon urbà
ST04_Fomentar la relació entre la pagesia.
ST03_Finançament obradors compartits
ST03_Donar continuïtat als projectes ja existents de promoció de productes locals
ST03_Solucions logístiques compartides
ST03_Visibilitzar bones pràctiques d'etiquetatge del Pirineu
ST03_Facilitar accés a fires de ressó
ST03_Recursos econòmics per mantenir el personal que gestiona els projectes Leader
ST03_Espais dedicats al producte local a les cadenes d'alimentació
ST03_Impulsar consum de producte local a instal·lacions públiques
ST03_Pedagogia comportament a l'entorn rural
ST03_Crear xarxa de productors i consumidors de l'Alt Pirineu i Aran
ST03_Adaptació de normativa
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir