Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C3_021_Apropar les varietats tradicionals a la ciutadania
Fomentar la transformació dels productes agroalimentaris mitjançant una reducció i clarificació de la burocràcia
C1_042_Disminuir la producció de carn d'alt impacte (ramaderia intensiva)
C5_034_Incentivar zones de producció local en zones rurals
C3_035_Crear pols de desenvolupament a les zones rurals
TE_023_Evitar les vendes en negre
C3_013_Anàlisi de la retribució de les persones treballadores al camp
C5_038_Treballar amb nous conceptes d’agricultura com són els “food forest”.
C2_046_Menjadors escolars com a espais educatius sobre alimentació
C1_005_Potenciar l'us de biomassa
C4_025_Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
TE_005_Escorxadors petits per donar valor afegit
TE_014_Traçabilitat integral del producte
C3_031_Divulgació de menús equilibrats i accessibles
ST06_Que el 100% de compra pública sigui de producte local i ecològic
Regularitzar unes condicions dignes de treball i tracte a les persones.
C5_015_Implementar resultats d'estudis sobre varietats adaptades
DO_004_Espais als mercats per a productors locals
C4_009_Garantir la traçabilitat real dels productes amb l'etiquetatge
ST06_Campanyes de promoció del producte Català
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
C2_015_Crear escoles agràries especialitzades
ST05_Ens cal un "amazon de Km0"
ST04_Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir