Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

TE_030_Fomentar la identitat digital de les explotacions agràries
JO_017_Considerar el benestar dels animals
ST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbils
ST03_L'administració hauria de ser la primera consumidora de producte local
ST02_Unificar sistemes de distribució
JO_003_Promoure els conreus de secà i no els de regadiu intensiu
C3_015_Millora de l'etiquetatge
C3_009_Incorporar continguts formatius vinculats a l'alimentació a la universitat
C2_016_Fomentar el treball estable i de qualitat
C4_028_Alimentació saludable i sostenible
Alfabetització alimentària comunitària
ST06_Facilitar la distribució de producte local al territori.
C2_040_Etiqueta ambiental
C2_028_Formació a les escoles, especialment a batxillerat
ST06_Visites guiades a les explotacions agroalimentàries
JO_011_Tallers de cuina a les escoles
C1_011_Instal.lacions d'ús col.lectiu
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
ST03_Visibilitzar bones pràctiques d'etiquetatge del Pirineu
ST05_Creació de xarxes de productors
TE_042_Conèixer característiques poblacionals i productives de la comarca
C4_032_Limitar la comercialització de productes no sostenibles
C5_026_No donar ajuts a producció de productes amb petjada ecològica important
ST04_Formacions i activitats vinculades amb l'alimentació
JO_042_Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
ST06_Legislació que prioritzi l'abastiment amb productes de proximitat en concursos públics
C4_025_Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
Producció 1ària més sostenible, ecològica i de km0 + Recerca
C2_006_Reduir dependència del producte extern
Aliments segur de cara a la Vespa Velutina
ST02_Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles
ST05_Identificació de reptes concrets conjunts entre PIMES-productors i Centres de RDTI
Transició justa i sostenible a un sistema alimentari basat en plantes
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
C2_025_Millorar la informació al consumidor
C2_031_Campanyes per atraure població jove als entorns rurals
C5_044_Donar incentius per conrear aliments de forma agroecològica
Resiliència i sostenibilitat alimentària
Aturar el malbaratament fent accessible un alimentació saludable per a tothom
C4_037_Indicadors per diferenciar els aliments d'orígen animal i vegetal
ST04_Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores
C4_001_Millorar la transmissió dels missatges sobre nutrició i alimentació
JO_028_Preus dignes per als productors
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
C1_017_Fomentar el consum de proximitat i de temporada, inclòs el consum públic
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
La cuina escolar de cara a l'alumnat
ST05_Foment del producte de temporada
C1_048_Equipaments de proximitat distribuïts al territori
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir