Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
103 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Des de l'administració potenciar mes el petit productor, i no tant la agroindustria
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure una intermediació justa, amb sistemes d'arribada del producte local a les llars,...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Suport a la logística i comunicació compartida
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Innovar en les estructures cooperatives per afavorir comercialitzacio directa dels productores...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Crear una plataforma per a idear menus equilibrats de preu accessible.
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Analitzar al camp el salari que realment rep un pagès en relació a les hores treballades.
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Incrementar la informació als consumidors dels valors que aporten les produccions locals:...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Assegurar inspecció i control únic pels productes alimentaris en tota la cadena.
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Acords entre producció i distribució per a donar transparència dels preus i evidenciar abusos...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Foment de la intercooperació formal i informal
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen. En restauració, es...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar el comerç més enllà de l'intercanvi comercial (cohesió social, seguretat veinal, feina...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Incentivar produccions de qualitat per sobre de la quantitat, amb produccions més sostenibles
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Preus dignes per als productors. Pujar el preu que es paga als productors: d'un 20% del preu...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Crear pols de desenvolupament a zones rurals per a poder desenvolupar les activitats primàries o...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Diagnosi inicial: conèixer diferents models de cadenes de valors. Avantatges i desavantatges de...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Adaptar les normatives de transport per a que sigui possible compartir camions i furgonetes entre...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Que els ingredients autòctons que utilitzin les IIAA es puguin identificar a l'etiqueta d'alguna...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Evitar el malbaratament d’aliments, generant xarxes eficients que facilitin l’accés a una...
-
Creat el
10/06/2020 -
- 0
Acceptades
Reaprofitar excedents alimentaris i donar-los una segona oportunitat (per exemple, en coserves)
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0