Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C2_061_Actuar en el sistema de comercialització per tenir preus més justos i assequibles
Reestructuració dels ajuts destinats al sector primari i incorporació de nous criteris
La cuina escolar de cara a l'alumnat
C3_030_Garantir dietes equilibrades i accessibles als serveis de menjadors (escoles, centres sanitaris, etc.)
C5_034_Incentivar zones de producció local en zones rurals
TE_015_Educació a la ciutadania sobre l'equilibri en la cadena alimentària
C1_002_Iniciatives locals, model circular i biodiversitat
C3_014_Transparència dels preus mitjançant acords entre producció i distribució
C4_035_Impulsar les noves tecnologies
Treballar amb els food forest (Ecosistema amb gran diversitat de plantes)
Comerç de proximitat alimentari
C1_046_Potenciar models circulars (reduir / reutilitzar / reciclar) i reduir el malbaratament alimentari
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
C2_007_Reduir els intermediaris i fomentar la connexió entre consumidors i productors
C5_047_Recuperar varietats de plantes locals i diverses
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
C3_010_Dinamitzar els plans d'ocupació
C2_006_Reduir dependència del producte extern
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
ST03_Solucions logístiques compartides
C4_002_Promoure l'educació en nutrició i salut des de l'edat escolar
JO_004_Transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i d'aliments vegetals
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir