Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
C4_012_Prioritzar la producció en relació a les necessitats de consum pròximes
C3_014_Transparència dels preus mitjançant acords entre producció i distribució
TE_008_Fomentar i ajudar la distribució cooperativa
C2_025_Millorar la informació al consumidor
C2_046_Menjadors escolars com a espais educatius sobre alimentació
C1_056_Llei d'espais agraris per afavorir l'accés a la terra
TE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territori
ST03_Ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
TE_014_Traçabilitat integral del producte
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
C3_029_Produccions de qualitat per sobre de la quantitat
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
C2_016_Fomentar el treball estable i de qualitat
C3_031_Divulgació de menús equilibrats i accessibles
ST04_Tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació
ST03_Adaptació de normativa
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
C1_006_Ajudes i suport a iniciatives biocirculars
ST02_Productes ecològics amb preus assequibles per a tothom
Control al patiment físic i psicològic dels animals
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir