Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

TE_008_Fomentar i ajudar la distribució cooperativa
ST02_Introduir eines de col.laboració public-privada en els centres de recerca
C4_032_Limitar la comercialització de productes no sostenibles
TE_026_Formació en base a les necessitats del sector
ST04_Campanyes de sensibilització
C2_012_Fomentar l'economia del bé comú
ST05_Menjadors escolars amb cuina ecologica
C2_022_Obrir establiments a les zones urbanes amb productes rurals
DO_003_Arribar a joves mitjançant influenciadors
C1_022_Foment i divulgació del consum de temporada
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
C4_011_Enfocament diferent per abordar les patologies derivades de l'alimentació
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
C3_025_Fomentar l'economia circular amb canals de comunicació locals
C3_001_Foment de circuits curts: apropar producció i consumició
Més que reciclar reduir i unificar
ST06_Centralitzar totes les apps i ventes online
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
ST06_Facilitar la distribució de producte local al territori.
ST05_Associació de productors i el·laboradors
ST02_Facilitar l'accés a l'alimentació a col·lectius vulnerables
ST04_Fomentar el comerç directe
C4_030_Coneixement de la influència de la salut i el benestar d'animals i plantes en la qualitat dels aliments
JO_013_Campanyes a les escoles sobre el benefici de reduir el consum de carn
ST02_Aprofitar la GASTROTECA com a portal per donar-se a coneixer
Resultats per pàgina:
20
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir