Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C3_020_Dignificar l'activitat agrària
Control al patiment físic i psicològic dels animals
ST04_Conscienciar el consumidor de l'impacte del malbaratament
C3_032_Educació i formació a la ciutadania sobre dietes adequades
JO_021_Conscienciació de la producció alimentària en el món urbà
JO_026_Fomentar xarxes de producció-consum local
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
C2_056_Promoció de productes de proximitat a la restauració
C1_018_Xarxes de col.laboració entre empreses locals
Transició justa i sostenible a un sistema alimentari basat en plantes
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
C4_029_Economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte de temporada
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
ST04_Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores
ST03_Pedagogia comportament a l'entorn rural
C4_015_Fomentar l'empoderament de les persones consumidores
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
ST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productors
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
ST05_Fomentar la incorporació de jovent al món agrari
Cistella bàsica universal
Millora en la producció i l'alimentació
C4_031_Impulsar la producció sostenible d'aliments.
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
ST01_Ensenyar als infants a cuinar i la base sobre l'alimentació.
Alfabetització alimentària comunitària
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
ST05_Plans formatius a les escoles
Economia circular Local
DO_011_Involucrar al territori perque consumeixi producte local
Implementar importants impostos per la importació de pinsos i ferratges
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
TE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territori
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
ST02_Banc de Terres com a instrument de mediació
C1_013_Eines per empoderar-nos com a consumidors i consumidores
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
TE_002_Suport al sector primari per part del Govern
TE_024_Diagnosi inicial de models de cadenes de valors
Prohibició de pràctiques immorals i de publicitat institucional poc ètica
C4_007_Incentivar les polítiques d'innovació industrials, especialment per als petits productors
Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
ST01_Campanyes publicitàries que reforcin el productue propi i de proximitat
C2_047_Subvenció menjadors escolars "ecològics"
C5_045_Anar implementant localment alternatives al model general de cultiu que incloguin plantes autòctones, fauna i flora salvatges, diversitat...
ST05_Associació de productors i el·laboradors
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir