Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
ST01_Que s'utilitzi tot el que es produeix per evitar el malbaratament
ST02_Potenciar al comerç local de proximitat com a element de cohesió social
Aturar el malbaratament fent accessible un alimentació saludable per a tothom
C5_050_Respectar la naturalitat dels marges dels camps.
C4_026_Adaptar les dietes a les realitats socio-culturals de les persones
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
C1_055_Visibilitzar i conscienciar sobre el patiment animal
Millora en la producció i l'alimentació
C5_019_Valorar la disminució d'externalitats ambientals de les varietats productives locals
C4_002_Promoure l'educació en nutrició i salut des de l'edat escolar
JO_014_Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
TE_004_Suport per l'organització logística de productors locals
ST03_Espais dedicats al producte local a les cadenes d'alimentació
C2_010_Facilitar la producció de km.0
C5_011_Promoure relacions d'intercanvi de coneixement
ST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productors
JO_039_Que els productes saludables tinguin impostos baixos i els no saudables impostos alts
ST05_Promoció d'iniciatives público-privades de RDTI
ST05_Suport internacionalització petits productors
C4_009_Garantir la traçabilitat real dels productes amb l'etiquetatge
C1_022_Foment i divulgació del consum de temporada
C1_041_Formació i assessorament en pràctiques que afavoreixin la biodiversitat
TE_012_Producte primari directament al consumidor final
ST04_Disminuir el malbaratament a les escoles agraries
Comerç de proximitat alimentari
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
C3_021_Apropar les varietats tradicionals a la ciutadania
C1_048_Equipaments de proximitat distribuïts al territori
C2_033_Fomentar el comerç local i de proximitat
ST04_Suport a la logística i comunicació compartida
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
Ramats de Foc - Ès Farina de Girona
ST05_Foment de la intercooperació
C1_036_Potenciació del producte de l'entorn i local
C5_031_Promoure recerca sobre relació model de producció i territori
C4_005_Control sobre la publicitat del sector privat per reduïr la informació tòxica
ST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbils
C4_030_Coneixement de la influència de la salut i el benestar d'animals i plantes en la qualitat dels aliments
Transició justa i sostenible a un sistema alimentari basat en plantes
C1_006_Ajudes i suport a iniciatives biocirculars
DO_001_Campanya de difusió a mitjans de comunicació públics
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
C5_024_Incrementar l'ús d'energies renovables
C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
ST05_Línies de distribució compartides
ST06_Legislació que prioritzi l'abastiment amb productes de proximitat en concursos públics
C2_047_Subvenció menjadors escolars "ecològics"
TE_024_Diagnosi inicial de models de cadenes de valors
C1_011_Instal.lacions d'ús col.lectiu
JO_007_Foment del consum de proximitat, amb campanyes sobre productes catalans
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
ST06_Facilitar la creació de supermercats cooperatius.
TE_002_Suport al sector primari per part del Govern
C2_025_Millorar la informació al consumidor
ST06_Adaptar les normatives higienico-sanitàries en funció de l'escala
ST03_Finançament obradors compartits
Prohibició de pràctiques immorals i de publicitat institucional poc ètica
C5_026_No donar ajuts a producció de productes amb petjada ecològica important
C5_034_Incentivar zones de producció local en zones rurals
C2_007_Reduir els intermediaris i fomentar la connexió entre consumidors i productors
TE_038_Fomentar la Producció Agrícola i Ramadera Sostenible
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
C3_003_Dinamitzar els mercats municipals
C4_025_Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
C2_021_Facilitar canals de comunicació a les persones productores
C5_006_Preu just en tota la cadena alimentària
ST04_Cooperatives agràries al mon urbà
C2_026_Promoure la relació entre persones venedores i consumidores, més enllà de la transacció econòmica
C2_057_Connexió i col.laboració entre empreses-entitats del territori
Producció 1ària més sostenible, ecològica i de km0 + Recerca
C5_002_Prioritzar el producte de proximitat - km.0
ST04_Guía per fer servir envasos reutilitzables amb seguretat alimentària
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
TE_032_Facilitar punts de trobada entre productors de diferents productes
ST03_Identificar la procedència i origen productes
TE_008_Fomentar i ajudar la distribució cooperativa
C2_031_Campanyes per atraure població jove als entorns rurals
C3_020_Dignificar l'activitat agrària
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
JO_013_Campanyes a les escoles sobre el benefici de reduir el consum de carn
TE_041_AAPP que tinguin visió holística i sistèmica
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
ST02_Potenciar les empreses de serveis agraris
ST05_Ajuts per afavorir el productor agroecològic
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
C2_044_Fomentar el cooperativisme en zones rurals
JO_036_Informar a la població sobre els efectes dels ultraprocessats.
C1_013_Eines per empoderar-nos com a consumidors i consumidores
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
C1_044_ calcular i difondre l'impacte ambiental dels productes
JO_035_Campanya d'informació i actualització als metges
C4_032_Limitar la comercialització de productes no sostenibles
C2_005_Adaptació de cultius al canvi climàtic
ST05_Fomentar la incorporació de jovent al món agrari
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
C2_017_Impulsar el turisme gastronòmic
C3_029_Produccions de qualitat per sobre de la quantitat
ST04_Fomentar la relació entre la pagesia.
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir