Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

125 propostes

C2_010_Facilitar la producció de km.0
C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
C2_062_Revisar la política de potenciar l'exportació de la producció
Que les cooperatives agràries comercialitzin a la ciutat
ST04_Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral
ST03_Ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
ST05_Promoure equipaments compartits amb participació pública
ST06_Campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic
C2_044_Fomentar el cooperativisme en zones rurals
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
ST05_Donar a conèixer el producte a través de les escoles
C2_022_Obrir establiments a les zones urbanes amb productes rurals
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
Fomentar la transformació dels productes agroalimentaris mitjançant una reducció i clarificació de la burocràcia
Ruralitzar la ciutat
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
Comerç de proximitat alimentari
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
TE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
DO_001_Campanya de difusió a mitjans de comunicació públics
DO_002_Pedagogia en els centres educatius
DO_003_Arribar a joves mitjançant influenciadors
DO_004_Espais als mercats per a productors locals
DO_005_Campanya de promoció per posar en valor el producte de proximitat
C2_006_Reduir dependència del producte extern
C2_023_millorar el control biològic de plagues
C2_050_Fomentar la innovació
C2_001_Campanyes de conscienciació a la ciutadania
C2_002_Educació de la societat respecte al valor de la ruralitat
C2_003_Incrementar el treball educatiu i de conscienciació a les escoles
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
C2_005_Adaptació de cultius al canvi climàtic
C2_007_Reduir els intermediaris i fomentar la connexió entre consumidors i productors
C2_009_Repantejar la producció de carn per a l'exportació
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
C2_012_Fomentar l'economia del bé comú
C2_013_Agricultura particiaptiva de la ciutadania.
C2_014_Potenciació de l'agricultura d'autoconsum, amb finalitat d'integració social
C2_015_Crear escoles agràries especialitzades
C2_016_Fomentar el treball estable i de qualitat
C2_017_Impulsar el turisme gastronòmic
C2_018_Crear esdeveniments al territori vinculats a la gastronomia
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
C2_021_Facilitar canals de comunicació a les persones productores
C2_025_Millorar la informació al consumidor
C2_026_Promoure la relació entre persones venedores i consumidores, més enllà de la transacció econòmica
C2_028_Formació a les escoles, especialment a batxillerat
C2_029_Educació ambiental
C2_031_Campanyes per atraure població jove als entorns rurals
C2_032_Potenciar l'acostament entre escola urbana i món rural
C2_033_Fomentar el comerç local i de proximitat
C2_034_Valoritzar la qualitat de vida del món rural
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
C2_037_Campanyes massives de sensibilització i informació a consumidors/es
C2_039_Informació de l'origen dels productes al punt de venda
C2_040_Etiqueta ambiental
C2_041_Promocionar productes de temporada
C2_042_Suport a nous agricultors
C2_046_Menjadors escolars com a espais educatius sobre alimentació
C2_047_Subvenció menjadors escolars "ecològics"
C2_048_Potenciar la producció ecològica
C2_054_Pagament per serveis ecosistèmics
C2_056_Promoció de productes de proximitat a la restauració
C2_057_Connexió i col.laboració entre empreses-entitats del territori
C2_061_Actuar en el sistema de comercialització per tenir preus més justos i assequibles
ST03_L'administració hauria de ser la primera consumidora de producte local
ST03_Impulsar consum de producte local a instal·lacions públiques
ST05_Promoció del producte local des dels ens locals
ST05_Foment del producte de temporada
ST01_Campanyes publicitàries que reforcin el productue propi i de proximitat
ST02_Fer que els joves tinguin accés a la terra potenciant Bancs de Terres
ST02_Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles
ST02_Potenciar les empreses de serveis agraris
ST02_Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat
ST02_Promoure i visibilitzar els aliments de producció local
ST02_Aprofitar la GASTROTECA com a portal per donar-se a coneixer
ST02_Utilització de productes de proximitat per part del sector de la restauració
ST03_Promoció del turisme agroalimentari
ST02_Potenciar al comerç local de proximitat com a element de cohesió social
ST02_Banc de Terres com a instrument de mediació
ST02_Facilitar el traspas d'una explotacio agraria per jubilació
ST02_Productes locals als menjadors d'equipaments públics
ST02_Potenciar el producte de proximitat a diferents punts de venda
ST02_Crear Marca de la comarca
ST03_Posar en valor les tasques poc visibilitzades
ST03_Donar a conèixer els producte locals amb campanyes entre varis territoris
ST03_Pedagogia comportament a l'entorn rural
ST03_Espais dedicats al producte local a les cadenes d'alimentació
ST03_Recursos econòmics per mantenir el personal que gestiona els projectes Leader
ST03_Facilitar accés a fires de ressó
ST04_Rutes gastronòmiques en bicicleta
ST04_Cooperatives agràries al mon urbà
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir