Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

125 propostes

C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
C2_062_Revisar la política de potenciar l'exportació de la producció
Que les cooperatives agràries comercialitzin a la ciutat
ST04_Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral
ST03_Ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
ST05_Promoure equipaments compartits amb participació pública
ST06_Campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic
C2_044_Fomentar el cooperativisme en zones rurals
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
ST05_Donar a conèixer el producte a través de les escoles
C2_022_Obrir establiments a les zones urbanes amb productes rurals
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
Fomentar la transformació dels productes agroalimentaris mitjançant una reducció i clarificació de la burocràcia
Ruralitzar la ciutat
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
Comerç de proximitat alimentari
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
TE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
DO_001_Campanya de difusió a mitjans de comunicació públics
DO_002_Pedagogia en els centres educatius
DO_003_Arribar a joves mitjançant influenciadors
DO_004_Espais als mercats per a productors locals
DO_005_Campanya de promoció per posar en valor el producte de proximitat
C2_006_Reduir dependència del producte extern
C2_023_millorar el control biològic de plagues
C2_050_Fomentar la innovació
C2_001_Campanyes de conscienciació a la ciutadania
C2_002_Educació de la societat respecte al valor de la ruralitat
C2_003_Incrementar el treball educatiu i de conscienciació a les escoles
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
C2_005_Adaptació de cultius al canvi climàtic
C2_007_Reduir els intermediaris i fomentar la connexió entre consumidors i productors
C2_009_Repantejar la producció de carn per a l'exportació
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
C2_012_Fomentar l'economia del bé comú
C2_013_Agricultura particiaptiva de la ciutadania.
C2_014_Potenciació de l'agricultura d'autoconsum, amb finalitat d'integració social
C2_015_Crear escoles agràries especialitzades
C2_016_Fomentar el treball estable i de qualitat
C2_017_Impulsar el turisme gastronòmic
C2_018_Crear esdeveniments al territori vinculats a la gastronomia
C2_010_Facilitar la producció de km.0
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir