Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

125 propostes

ST03_Impulsar consum de producte local a instal·lacions públiques
ST05_Promoció de la venda de proximitat
ST04_Criteris d'estacionalitat, proximitat i sostenibilitat als plecs de licitacions
ST05_Promoure equipaments compartits amb participació pública
ST06_Campanyes de promoció del producte Català
C2_026_Promoure la relació entre persones venedores i consumidores, més enllà de la transacció econòmica
Que les cooperatives agràries comercialitzin a la ciutat
ST06_Legislació que prioritzi l'abastiment amb productes de proximitat en concursos públics
C2_042_Suport a nous agricultors
ST04_Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores
ST04_Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
ST02_Fer que els joves tinguin accés a la terra potenciant Bancs de Terres
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
ST03_Promoció del turisme agroalimentari
C2_046_Menjadors escolars com a espais educatius sobre alimentació
DO_004_Espais als mercats per a productors locals
C2_014_Potenciació de l'agricultura d'autoconsum, amb finalitat d'integració social
ST05_Impulsar els Espais Test Agraris
C2_028_Formació a les escoles, especialment a batxillerat
C2_006_Reduir dependència del producte extern
ST06_ Concienciació a les escoles
ST05_Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
TE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.
ST02_Crear Marca de la comarca
C2_015_Crear escoles agràries especialitzades
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
C2_010_Facilitar la producció de km.0
C2_002_Educació de la societat respecte al valor de la ruralitat
ST04_Cooperatives agràries al mon urbà
C2_012_Fomentar l'economia del bé comú
ST03_Pedagogia comportament a l'entorn rural
DO_002_Pedagogia en els centres educatius
ST05_Fomentar la incorporació de jovent al món agrari
ST06_Visites guiades a les explotacions agroalimentàries
ST05_Foment del producte de temporada
ST05_Donar a conéixer i posar en valor alimentació i aliments catalans
C2_031_Campanyes per atraure població jove als entorns rurals
C2_041_Promocionar productes de temporada
C2_029_Educació ambiental
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
Comerç de proximitat alimentari
C2_050_Fomentar la innovació
ST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbils
C2_056_Promoció de productes de proximitat a la restauració
ST01_Campanyes publicitàries que reforcin el productue propi i de proximitat
C2_032_Potenciar l'acostament entre escola urbana i món rural
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
ST02_Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir