Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

125 propostes

TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
C2_026_Promoure la relació entre persones venedores i consumidores, més enllà de la transacció econòmica
ST02_Productes locals als menjadors d'equipaments públics
Comerç de proximitat alimentari
ST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbils
C2_017_Impulsar el turisme gastronòmic
C2_062_Revisar la política de potenciar l'exportació de la producció
ST03_Donar a conèixer els producte locals amb campanyes entre varis territoris
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
ST04_Major contacte entre associacions de productors i ajuntaments per la promoció del producte
ST05_Promoció de la venda de proximitat
ST02_Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat
ST02_Potenciar al comerç local de proximitat com a element de cohesió social
ST06_Campanyes de promoció del producte Català
ST03_Recursos econòmics per mantenir el personal que gestiona els projectes Leader
C2_033_Fomentar el comerç local i de proximitat
ST05_Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen
ST03_Facilitar accés a fires de ressó
C2_041_Promocionar productes de temporada
ST05_Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
ST02_Utilització de productes de proximitat per part del sector de la restauració
ST04_Criteris d'estacionalitat, proximitat i sostenibilitat als plecs de licitacions
C2_013_Agricultura particiaptiva de la ciutadania.
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir