Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

189 propostes

C1_023_Conscienciació de la població sobre el valor i orígen dels aliments i sobre "One Health"
C1_021_Foment de la co-responsabilitat i de la confiança entre els actors
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
TE_028_Suport tècnic i de formació des del DARPA
JO_032_Fomentar models productius regeneratius
C1_002_Iniciatives locals, model circular i biodiversitat
C1_014_Vinculació món urbà i rural
C1_016_Campanya de sensibilització de producte sostenible
C1_029_Adaptació de les produccions a les característiques del territori
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
C1_052_Normativa diferenciada per petits productors i producció industrial
C5_007_Impulsar accions a l'espai públic relacionades amb l'alimentació
C5_021_Reduir el malbaratament alimentari
C5_040_Conscienciar sobre la importància de substituir els conreus ramaders per diversificar les especies
C5_053_Reducció del malbaratament
ST01_Producció integrada certificada
ST02_Transferencia tecnologica
ST03_Donar continuïtat als projectes ja existents de promoció de productes locals
ST04_Donar a coneixer la producció integrada
ST03_Logística compartida entre productors i establiments
ST04_Aplicació per posar en contacte productors i consumidors
ST04_Taules de diàleg entre Universitat-Empresa-Administració Pública-Consumidor
ST04_Guía per fer servir envasos reutilitzables amb seguretat alimentària
ST04_Disminuir el malbaratament a les escoles agraries
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
ST05_Recàrrec als productes llunyans i no ecològics
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
TE_033_Obrir els ajuts a agents que no siguin agricultors professionals
C1_055_Visibilitzar i conscienciar sobre el patiment animal
C5_019_Valorar la disminució d'externalitats ambientals de les varietats productives locals
C1_027_Producció integrada i ecològica
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
Agricultura ecològica i de proximitat
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
Reestructuració dels ajuts destinats al sector primari i incorporació de nous criteris
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
Les llavors locals, els horts i la sobirania alimentària
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària
Reorientació sostenible i saludable de la PAC post 2020
Economia circular Local
TE_003_Compromís de sostenibilitat del sector
JO_001_Adaptar les produccions al mercat català
TE_026_Formació en base a les necessitats del sector
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
TE_029_Reduir la dependència dels ajuts
TE_030_Fomentar la identitat digital de les explotacions agràries
TE_031_Donar visibilitat des del Darpa a les PIMES i els seus productes
TE_032_Facilitar punts de trobada entre productors de diferents productes
DO_013_Promocionar la ramaderia extensiva
JO_003_Promoure els conreus de secà i no els de regadiu intensiu
JO_004_Transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i d'aliments vegetals
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
JO_006_Suport a l'agricultura agroecològica: avantatges fiscals, subvencions, formació
JO_007_Foment del consum de proximitat, amb campanyes sobre productes catalans
JO_008_Promoure l'eliminació d'intermediaris - foment de circuits curts
JO_009_Visibilitzar els recursos necessaris per produir un producte
JO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc.
JO_021_Conscienciació de la producció alimentària en el món urbà
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
JO_023_Autosuficiència alimentària familiar
JO_024_Autoproducció per l'autosuficiència alimentària de país
JO_026_Fomentar xarxes de producció-consum local
JO_027_Reducció de les importacions
JO_029_Producció ecològica a uns preus raonables
JO_033_Producció integrada i ecològica
JO_034_Anar reduïnt el grau d'intensificació de la ramaderia 
C1_001_Generar consciència per a un canvi de model
C1_013_Eines per empoderar-nos com a consumidors i consumidores
C1_003_Introduir cultius aquapònics
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
C1_005_Potenciar l'us de biomassa
C1_006_Ajudes i suport a iniciatives biocirculars
C1_007_Beneficis tributaris o impostos segons impacte ambiental
C1_008_Formació en gestió d'empressa i processos
C1_009_Facilitar l'accés dels productors al consumidor final
C1_011_Instal.lacions d'ús col.lectiu
C1_012_Sistemes simbiòtics entre productors i empreses
ST01_Tècniques de producció agrària innovadores
C1_017_Fomentar el consum de proximitat i de temporada, inclòs el consum públic
C1_018_Xarxes de col.laboració entre empreses locals
C1_019_Inversió en recerca agrària
C1_022_Foment i divulgació del consum de temporada
C1_024_Millora de l'etiquetatge per afavorir la seva traçabilitat
C1_025_Fomentar les energies renovables i la valorització dels residus orgànics
C1_026_Fomentar aliances i el treball en xarxa en el sistema de producció alimentària
C1_030_Fomentar la col·laboració en el sector
C1_031_Involucrar a la gent en la presa de decisions polítiques
C1_035_Reducció del malbaratament i potenciació de l'aprofitament en tota la cadena de valor (producció - transformació -distribució)
C1_036_Potenciació del producte de l'entorn i local
C1_037_Foment de circuits curts en la cadena de distribució
C1_038_Afavorir la producció local i de proximitat
C1_039_Sobirania alimentària aplicada
C1_041_Formació i assessorament en pràctiques que afavoreixin la biodiversitat
C1_042_Disminuir la producció de carn d'alt impacte (ramaderia intensiva)
C1_044_ calcular i difondre l'impacte ambiental dels productes
C1_056_Llei d'espais agraris per afavorir l'accés a la terra
C1_046_Potenciar models circulars (reduir / reutilitzar / reciclar) i reduir el malbaratament alimentari
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir