Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

189 propostes

C1_023_Conscienciació de la població sobre el valor i orígen dels aliments i sobre "One Health"
C1_021_Foment de la co-responsabilitat i de la confiança entre els actors
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
Producció 1ària més sostenible, ecològica i de km0 + Recerca
C1_002_Iniciatives locals, model circular i biodiversitat
C1_014_Vinculació món urbà i rural
JO_032_Fomentar models productius regeneratius
C1_029_Adaptació de les produccions a les característiques del territori
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
C1_052_Normativa diferenciada per petits productors i producció industrial
C5_007_Impulsar accions a l'espai públic relacionades amb l'alimentació
C5_021_Reduir el malbaratament alimentari
C5_040_Conscienciar sobre la importància de substituir els conreus ramaders per diversificar les especies
ST01_Producció integrada certificada
C1_055_Visibilitzar i conscienciar sobre el patiment animal
ST02_Transferencia tecnologica
ST03_Donar continuïtat als projectes ja existents de promoció de productes locals
ST04_Donar a coneixer la producció integrada
ST03_Logística compartida entre productors i establiments
ST04_Aplicació per posar en contacte productors i consumidors
ST04_Taules de diàleg entre Universitat-Empresa-Administració Pública-Consumidor
ST04_Guía per fer servir envasos reutilitzables amb seguretat alimentària
ST04_Disminuir el malbaratament a les escoles agraries
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
ST05_Recàrrec als productes llunyans i no ecològics
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
C5_053_Reducció del malbaratament
C1_016_Campanya de sensibilització de producte sostenible
TE_033_Obrir els ajuts a agents que no siguin agricultors professionals
TE_028_Suport tècnic i de formació des del DARPA
C5_019_Valorar la disminució d'externalitats ambientals de les varietats productives locals
C1_027_Producció integrada i ecològica
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
Agricultura ecològica i de proximitat
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
Reestructuració dels ajuts destinats al sector primari i incorporació de nous criteris
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
Les llavors locals, els horts i la sobirania alimentària
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària
Reorientació sostenible i saludable de la PAC post 2020
Economia circular Local
TE_003_Compromís de sostenibilitat del sector
JO_001_Adaptar les produccions al mercat català
TE_026_Formació en base a les necessitats del sector
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
TE_029_Reduir la dependència dels ajuts
Cap a una transició alimentària
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir