Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

189 propostes

C1_035_Reducció del malbaratament i potenciació de l'aprofitament en tota la cadena de valor (producció - transformació -distribució)
C1_009_Facilitar l'accés dels productors al consumidor final
C1_011_Instal.lacions d'ús col.lectiu
Agricultura ecològica i de proximitat
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
C1_003_Introduir cultius aquapònics
ST02_Transferencia tecnologica
C5_027_Afavorir/premiar sistemes com la Permacultura
C5_005_Preus accessibles per a tothom dels productes de temporada i del territori
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
C5_054_Fer campanyes educatives per reduir el malbaratament
C1_002_Iniciatives locals, model circular i biodiversitat
JO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc.
ST05_Suport internacionalització petits productors
C5_050_Respectar la naturalitat dels marges dels camps.
C5_056_Incentivar fiscalment la producció agricola i ramadera amb poc impacte ambiental.
ST02_Introduir eines de col.laboració public-privada en els centres de recerca
ST03_Solucions logístiques compartides
TE_026_Formació en base a les necessitats del sector
ST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productors
C5_007_Impulsar accions a l'espai públic relacionades amb l'alimentació
C5_037_Fer cultius basats en la permacultura
C5_043_Facilitar l'accés a la terra creant un Banc de terres
ST01_Creació o adequació d'instal.lacions
C5_009_Horts escolars per autoabastiment de menjadors
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
ST02_Unificar sistemes de distribució
C5_044_Donar incentius per conrear aliments de forma agroecològica
JO_027_Reducció de les importacions
C5_011_Promoure relacions d'intercanvi de coneixement
JO_033_Producció integrada i ecològica
ST06_Adaptar les normatives higienico-sanitàries en funció de l'escala
C1_019_Inversió en recerca agrària
C1_030_Fomentar la col·laboració en el sector
C1_025_Fomentar les energies renovables i la valorització dels residus orgànics
C5_028_Fomentar i incentivar producció ecològica i de proximitat
Cap a una transició alimentària
ST04_Disminuir el malbaratament a les escoles agraries
Creació d’instal·lacions d’ús col·lectiu d’àmbit municipal o supramunicipal per a millorar la rendibilitat de la producció agrícola
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
TE_003_Compromís de sostenibilitat del sector
JO_029_Producció ecològica a uns preus raonables
C5_048_Que la normativa i les inspeccions siguin més estrictes amb el benestar dels animals.
C1_026_Fomentar aliances i el treball en xarxa en el sistema de producció alimentària
ST03_Adaptació de normativa
ST05_Ajuts per afavorir el productor agroecològic
C1_047_Simplificació de burocràcia per a la producció, foment d ela organització i de la formació
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
C1_053_Potenciar els menjadors escolars
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir