Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

103 propostes

C3_024_Promocionar restauració amb productes del territori i ecològics
C3_008_Innovar en les estructures cooperatives
C3_033_Dignificar l'accés a l'alimentació: autoorganització i particiapció directa de les persones que pateixen emergència alimentària
TE_011_Mercats de pagès
DO_010_Incidir en els intermediaris per tal de que coneguin les produccions locals.
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
C3_023_Campanyes informatives als consumidors sobre les "rendes dignes"
C3_040_Foment del comerç de proximitat
ST02_Facilitar l'accés a l'alimentació a col·lectius vulnerables
ST06_Facilitar la distribució de producte local al territori.
C3_026_Fomentar el comerç com a eina de cohesió social i intercanvi
ST01_Donar difusió i promoció del producte local en els diferents espais de difusió
TE_005_Escorxadors petits per donar valor afegit
C3_036_Apropar els obradors i espais de transformació als espais de producció
C3_020_Dignificar l'activitat agrària
TE_024_Diagnosi inicial de models de cadenes de valors
TE_012_Producte primari directament al consumidor final
C3_037_Adaptació de la normativa a les instal·lacions de producció més petites
ST05_Creació de xarxes de productors
TE_009_Apostar per l'associacionisme agrari
C3_005_Conscienciar sobre els beneficis dels distribuidors i productor
C3_038_Incentivar la implantació d'empreses en zones rurals
C3_004_Menjadors escolars gratuïts amb menjar ecològic i de proximitat
ST04_Creació de sistemes logístics que optimitzin la primera i última "milla"
C3_042_Informar de l'oprígen del producte al punt de venda
TE_013_Ajuts per cadenes de valor curtes
TE_025_Inspeció i control únic en tota la cadena
C3_012_Subvencionar la incorporació de població al mòn rural
C3_021_Apropar les varietats tradicionals a la ciutadania
C3_013_Anàlisi de la retribució de les persones treballadores al camp
C3_016_Campanya per explicar els costos ambientals dels productes
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
C3_029_Produccions de qualitat per sobre de la quantitat
C3_031_Divulgació de menús equilibrats i accessibles
C3_011_Facilitar la burocràcia als petits pagesos
Ramats de Foc - Ès Farina de Girona
TE_021_Etiqueta/estàndard per identificar equitat al llarg de la cadena
ST02_Productes ecològics amb preus assequibles per a tothom
ST06_Associar la logística dels productes de proximitat
TE_010_Millorar el consum i comercialització del producte local.
ST04_Fomentar la relació entre la pagesia.
C3_030_Garantir dietes equilibrades i accessibles als serveis de menjadors (escoles, centres sanitaris, etc.)
C3_027_Promoure una intermediació justa
C3_019_Millora dels salaris a percebre per les persones productores i treballadores del camp
ST06_Facilitar aliances entre productores i distribuidores
ST01_Comercialització única i conjunta de diferents empreses
ST06_Apropar les coooperatives agràries que tenen infraestructures a les petites productores agroecològiques
ST01_Formació TIC per a joves agricultors
C3_015_Millora de l'etiquetatge
TE_016_Educació en escoles i instituts sobre el consum de proximitat
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir