Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

80 propostes

C4_019_Informació al consumidor sobre dietes saludables
ST05_Assegurar etiquetatge amb lloc de producció
TE_038_Fomentar la Producció Agrícola i Ramadera Sostenible
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
JO_011_Tallers de cuina a les escoles
Alfabetització alimentària comunitària
C4_025_Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
ST04_Alimentació saludable als menjadors escolars
C4_024_Promoure l'alimentació saludable a l'àmbit de la restauració
C4_023_Promoure l'educació alimentària a les escoles
JO_038_Impost a la producció intensiva de productes animals
JO_015_Difondre estudis per adaptar el mercat (oferta - demanda)
C4_007_Incentivar les polítiques d'innovació industrials, especialment per als petits productors
C4_013_Un sistema de prestació alimentària universal, de qualitat i amb sistemes d'avaluació
JO_036_Informar a la població sobre els efectes dels ultraprocessats.
C4_020_Lluitar contra la publicitat falsa
C4_016_Promoure que les petites empreses apostin per la proximitat
TE_039_Foment de noves tecnologies
C4_006_Garantir la imparcialitat dels centres de recerca i investigació
JO_019_Ajuts als agricultors per a la gestió sostenible del territori
C4_010_Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables
ST04_Difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable
C4_003_Campanyes de conscienciació
Regular la venta d’aliments saludables en les màquines expenedores
JO_013_Campanyes a les escoles sobre el benefici de reduir el consum de carn
C4_011_Enfocament diferent per abordar les patologies derivades de l'alimentació
ST05_Menjadors escolars amb cuina ecologica
TE_041_AAPP que tinguin visió holística i sistèmica
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
C4_028_Alimentació saludable i sostenible
JO_017_Considerar el benestar dels animals
C4_004_Combatre la desinformació en la ciencia de la nutrició i de la salut
ST04_Formació en alimentació a escoles
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
JO_016_Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
Prohibició de pràctiques immorals i de publicitat institucional poc ètica
JO_037_Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.
JO_014_Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
Millora en la producció i l'alimentació
ST01_Ensenyar als infants a cuinar i la base sobre l'alimentació.
JO_042_Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors
C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
ST03_Identificar la procedència i origen productes
C4_032_Limitar la comercialització de productes no sostenibles
C4_035_Impulsar les noves tecnologies
C4_014_Apostar per la RDI per que els aliments esdevinguis eficaços i entenedors per a les persones consumidores
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
La veritat a ta taula
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
C4_017_Posar en valor les pràctiques agroecològiques
C4_037_Indicadors per diferenciar els aliments d'orígen animal i vegetal
C4_005_Control sobre la publicitat del sector privat per reduïr la informació tòxica
JO_039_Que els productes saludables tinguin impostos baixos i els no saudables impostos alts
ST03_Visibilitzar bones pràctiques d'etiquetatge del Pirineu
C4_002_Promoure l'educació en nutrició i salut des de l'edat escolar
C4_026_Adaptar les dietes a les realitats socio-culturals de les persones
C4_015_Fomentar l'empoderament de les persones consumidores
C4_029_Economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte de temporada
C4_009_Garantir la traçabilitat real dels productes amb l'etiquetatge
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
C4_030_Coneixement de la influència de la salut i el benestar d'animals i plantes en la qualitat dels aliments
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
Cistella bàsica universal
ST04_Tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació
ST04_Formació en alimentació saludable al currículum escolar
C4_022_Disposar informació verificada sobre la nutrició de cada producte
C4_027_Adaptar els objecitus de salut en base ales característiques de les persones
TE_042_Conèixer característiques poblacionals i productives de la comarca
JO_035_Campanya d'informació i actualització als metges
TE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territori
Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria
JO_041_Impulsar una dieta més "natural"
C4_001_Millorar la transmissió dels missatges sobre nutrició i alimentació
La cuina escolar de cara a l'alumnat
ST04_Formacions i activitats vinculades amb l'alimentació
JO_018_Promoure la producció integrada
C4_012_Prioritzar la producció en relació a les necessitats de consum pròximes
C4_034_Identificació perills relacionats amb el nostre entorn
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
C4_031_Impulsar la producció sostenible d'aliments.
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir