Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST05_Webs de difusió
C5_058_Introduir els cultius aquapònics
C5_048_Que la normativa i les inspeccions siguin més estrictes amb el benestar dels animals.
TE_039_Foment de noves tecnologies
ST01_Ensenyar als infants a cuinar i la base sobre l'alimentació.
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
C4_005_Control sobre la publicitat del sector privat per reduïr la informació tòxica
C5_015_Implementar resultats d'estudis sobre varietats adaptades
C2_054_Pagament per serveis ecosistèmics
ST04_Cooperativisme entre pagesos d'horta ecològica.
ST04_Certificació de la producció ecològica
C1_026_Fomentar aliances i el treball en xarxa en el sistema de producció alimentària
ST02_Punts de venda compartida de productes locals
C3_037_Adaptació de la normativa a les instal·lacions de producció més petites
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
ST03_Posar en valor les tasques poc visibilitzades
ST01_Homologació de la venda a domicili i directa entre productores i consumidores
C1_053_Potenciar els menjadors escolars
ST02_Aprofitar la GASTROTECA com a portal per donar-se a coneixer
ST05_Fomentar la incorporació de jovent al món agrari
C1_029_Adaptació de les produccions a les característiques del territori
C3_036_Apropar els obradors i espais de transformació als espais de producció
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
JO_015_Difondre estudis per adaptar el mercat (oferta - demanda)
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
DO_003_Arribar a joves mitjançant influenciadors
JO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc.
Fomentar la transformació dels productes agroalimentaris mitjançant una reducció i clarificació de la burocràcia
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
C5_041_Alimentació saludable per a totes
C4_010_Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables
ST04_Guía per fer servir envasos reutilitzables amb seguretat alimentària
ST02_Potenciar al comerç local de proximitat com a element de cohesió social
ST05_Creació de xarxes de productors
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
JO_038_Impost a la producció intensiva de productes animals
C5_034_Incentivar zones de producció local en zones rurals
Els menjadors escolars han de ser un espai pedagògic i no un negoci
DO_013_Promocionar la ramaderia extensiva
C5_012_Afavorir/crear connexions més directes entre productors locals i consumidors
Reestructuració dels ajuts destinats al sector primari i incorporació de nous criteris
C3_004_Menjadors escolars gratuïts amb menjar ecològic i de proximitat
C3_022_contactes entre entitats del tercer sector i la cadena de valor alimentària
C1_049_Foment del cooperativisme en la producció, la distribució i el consum
ST02_S'ha de garantir preus justos per a persones del sector agricultor, ramader i pesquer a través de contractes en la cadena alimentària
C5_037_Fer cultius basats en la permacultura
TE_023_Evitar les vendes en negre
ST05_Plans formatius a les escoles
ST05_Redefinir el Benvinguts a Pagès
C2_047_Subvenció menjadors escolars "ecològics"
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
ST03_Donar a conèixer els producte locals amb campanyes entre varis territoris
JO_003_Promoure els conreus de secà i no els de regadiu intensiu
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
JO_027_Reducció de les importacions
TE_009_Apostar per l'associacionisme agrari
ST04_Formació en alimentació a escoles
C2_025_Millorar la informació al consumidor
ST04_Taules de diàleg entre Universitat-Empresa-Administració Pública-Consumidor
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
ST04_Rutes gastronòmiques en bicicleta
C5_022_Afavorir sistemes circulars de producció
C1_046_Potenciar models circulars (reduir / reutilitzar / reciclar) i reduir el malbaratament alimentari
ST03_Adaptació de normativa
ST04_Distribució i logística pels petits productors
ST04_Fomentar el comerç directe
C1_055_Visibilitzar i conscienciar sobre el patiment animal
C5_021_Reduir el malbaratament alimentari
La cuina escolar de cara a l'alumnat
C2_018_Crear esdeveniments al territori vinculats a la gastronomia
ST04_Fomentar la relació entre la pagesia.
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
Més que reciclar reduir i unificar
JO_009_Visibilitzar els recursos necessaris per produir un producte
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
JO_036_Informar a la població sobre els efectes dels ultraprocessats.
ST04_Alimentació saludable als menjadors escolars
C5_019_Valorar la disminució d'externalitats ambientals de les varietats productives locals
ST02_Fer que els joves tinguin accés a la terra potenciant Bancs de Terres
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
Treballar amb els food forest (Ecosistema amb gran diversitat de plantes)
C2_057_Connexió i col.laboració entre empreses-entitats del territori
C1_025_Fomentar les energies renovables i la valorització dels residus orgànics
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i cohesió del model alimentari.
C5_050_Respectar la naturalitat dels marges dels camps.
ST06_ Concienciació a les escoles
C5_044_Donar incentius per conrear aliments de forma agroecològica
JO_034_Anar reduïnt el grau d'intensificació de la ramaderia 
ST06_Legislació que prioritzi l'abastiment amb productes de proximitat en concursos públics
JO_011_Tallers de cuina a les escoles
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
C4_020_Lluitar contra la publicitat falsa
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
C2_032_Potenciar l'acostament entre escola urbana i món rural
DO_001_Campanya de difusió a mitjans de comunicació públics
Que les cooperatives agràries comercialitzin a la ciutat
TE_024_Diagnosi inicial de models de cadenes de valors
ST05_Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen
ST03_Recursos econòmics per mantenir el personal que gestiona els projectes Leader
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir