Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST04_Suport a la logística i comunicació compartida
ST01_Donar difusió i promoció del producte local en els diferents espais de difusió
C1_013_Eines per empoderar-nos com a consumidors i consumidores
C5_015_Implementar resultats d'estudis sobre varietats adaptades
TE_038_Fomentar la Producció Agrícola i Ramadera Sostenible
C3_028_Reaprofitament dels excedents alimentaris
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
C1_048_Equipaments de proximitat distribuïts al territori
C2_002_Educació de la societat respecte al valor de la ruralitat
C5_007_Impulsar accions a l'espai públic relacionades amb l'alimentació
ST05_Ens cal un "amazon de Km0"
Alimentació ecològica per tothom
C4_028_Alimentació saludable i sostenible
Aliments segur de cara a la Vespa Velutina
ST04_Conscienciar el consumidor de l'impacte del malbaratament
ST03_Crear xarxa de productors i consumidors de l'Alt Pirineu i Aran
C5_048_Que la normativa i les inspeccions siguin més estrictes amb el benestar dels animals.
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
ST05_Distribució compartida entre productors de la mateixa zona
ST04_Tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació
C2_010_Facilitar la producció de km.0
C3_032_Educació i formació a la ciutadania sobre dietes adequades
ST01_Living Lab agroalimentari
JO_001_Adaptar les produccions al mercat català
ST02_Potenciar el producte de proximitat a diferents punts de venda
TE_010_Millorar el consum i comercialització del producte local.
C1_012_Sistemes simbiòtics entre productors i empreses
C3_041_Racionalització dels preus entre producció i distribució
ST05_Assessoraments disponibles a nivell municipal
Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i cohesió del model alimentari.
ST06_Campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic
ST06_Crear camp experimental d'agricultura regenerativa
ST06_Associar la logística dels productes de proximitat
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
C2_042_Suport a nous agricultors
JO_034_Anar reduïnt el grau d'intensificació de la ramaderia 
C1_027_Producció integrada i ecològica
ST04_Facilitar la creació de cooperatives de distribució
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
ST02_Introduir eines de col.laboració public-privada en els centres de recerca
JO_014_Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
C4_013_Un sistema de prestació alimentària universal, de qualitat i amb sistemes d'avaluació
ST05_Webs de difusió
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
TE_023_Evitar les vendes en negre
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
C3_036_Apropar els obradors i espais de transformació als espais de producció
C5_045_Anar implementant localment alternatives al model general de cultiu que incloguin plantes autòctones, fauna i flora salvatges, diversitat...
JO_042_Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir