Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST04_Rutes gastronòmiques en bicicleta
C4_034_Identificació perills relacionats amb el nostre entorn
Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
Les llavors locals, els horts i la sobirania alimentària
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
C1_048_Equipaments de proximitat distribuïts al territori
JO_011_Tallers de cuina a les escoles
C2_057_Connexió i col.laboració entre empreses-entitats del territori
TE_017_Apostar pel consum local donant a conèixer els productors de la comarca.
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
ST01_Comercialització única i conjunta de diferents empreses
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
C3_009_Incorporar continguts formatius vinculats a l'alimentació a la universitat
C5_047_Recuperar varietats de plantes locals i diverses
ST02_Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles
ST04_Fomentar el comerç directe
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
DO_011_Involucrar al territori perque consumeixi producte local
C1_050_Potenciar canals curts de comercialització i reduir els intermediaris
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
C1_044_ calcular i difondre l'impacte ambiental dels productes
ST06_Facilitar aliances entre productores i distribuidores
C4_003_Campanyes de conscienciació
C1_047_Simplificació de burocràcia per a la producció, foment d ela organització i de la formació
C5_043_Facilitar l'accés a la terra creant un Banc de terres
C2_050_Fomentar la innovació
DO_008_Potenciar el petit productor
ST05_Distribució compartida entre productors de la mateixa zona
C2_026_Promoure la relació entre persones venedores i consumidores, més enllà de la transacció econòmica
C3_010_Dinamitzar els plans d'ocupació
C2_015_Crear escoles agràries especialitzades
ST03_Identificar la procedència i origen productes
ST03_Pedagogia comportament a l'entorn rural
TE_016_Educació en escoles i instituts sobre el consum de proximitat
ST05_Nodes de distribució i d'obradors compartits
ST03_Visibilitzar bones pràctiques d'etiquetatge del Pirineu
ST04_Difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable
C4_031_Impulsar la producció sostenible d'aliments.
C3_022_contactes entre entitats del tercer sector i la cadena de valor alimentària
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
TE_012_Producte primari directament al consumidor final
ST04_Conscienciar el consumidor de l'impacte del malbaratament
C3_027_Promoure una intermediació justa
C5_022_Afavorir sistemes circulars de producció
ST02_Aprofitar la GASTROTECA com a portal per donar-se a coneixer
C1_013_Eines per empoderar-nos com a consumidors i consumidores
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
C1_002_Iniciatives locals, model circular i biodiversitat
ST03_Ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
C5_026_No donar ajuts a producció de productes amb petjada ecològica important
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir