Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

JO_019_Ajuts als agricultors per a la gestió sostenible del territori
C5_011_Promoure relacions d'intercanvi de coneixement
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
C4_037_Indicadors per diferenciar els aliments d'orígen animal i vegetal
La cuina escolar de cara a l'alumnat
C1_037_Foment de circuits curts en la cadena de distribució
JO_029_Producció ecològica a uns preus raonables
Model de petit comerç
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
TE_018_Incrementar la informació als consumidors dels valors que aporten les produccions locals
ST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productors
ST04_Criteris d'estacionalitat, proximitat i sostenibilitat als plecs de licitacions
ST05_Assegurar etiquetatge amb lloc de producció
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
C5_027_Afavorir/premiar sistemes com la Permacultura
Reorientació sostenible i saludable de la PAC post 2020
ST05_Menjadors escolars amb cuina ecologica
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
ST04_Distribució i logística pels petits productors
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
ST06_Facilitar aliances entre productores i distribuidores
C5_026_No donar ajuts a producció de productes amb petjada ecològica important
C2_022_Obrir establiments a les zones urbanes amb productes rurals
C2_039_Informació de l'origen dels productes al punt de venda
C3_004_Menjadors escolars gratuïts amb menjar ecològic i de proximitat
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
C4_022_Disposar informació verificada sobre la nutrició de cada producte
ST03_Posar en valor les tasques poc visibilitzades
C2_017_Impulsar el turisme gastronòmic
C1_017_Fomentar el consum de proximitat i de temporada, inclòs el consum públic
C3_033_Dignificar l'accés a l'alimentació: autoorganització i particiapció directa de les persones que pateixen emergència alimentària
C5_031_Promoure recerca sobre relació model de producció i territori
TE_023_Evitar les vendes en negre
ST05_Promoure equipaments compartits amb participació pública
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
TE_001_Ajuts per cadenes de valor curtes
C5_014_Informació al consumidor final de l'origen del producte
JO_032_Fomentar models productius regeneratius
C4_035_Impulsar les noves tecnologies
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
JO_018_Promoure la producció integrada
JO_037_Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.
ST03_Adaptació de normativa
C5_038_Treballar amb nous conceptes d’agricultura com són els “food forest”.
C3_041_Racionalització dels preus entre producció i distribució
C3_024_Promocionar restauració amb productes del territori i ecològics
TE_005_Escorxadors petits per donar valor afegit
ST03_Donar a conèixer els producte locals amb campanyes entre varis territoris
Impulsar una aliança entre la sobirania agroecològica i la sobirania tecnològica
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir