Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

125 propostes

ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
DO_001_Campanya de difusió a mitjans de comunicació públics
C2_041_Promocionar productes de temporada
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
C2_044_Fomentar el cooperativisme en zones rurals
ST02_Potenciar al comerç local de proximitat com a element de cohesió social
ST04_Rutes gastronòmiques en bicicleta
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
C2_062_Revisar la política de potenciar l'exportació de la producció
Ruralitzar la ciutat
ST03_L'administració hauria de ser la primera consumidora de producte local
ST04_Suport municipal a l'estímul de consum de proximitat
ST02_Productes locals als menjadors d'equipaments públics
ST01_Campanyes publicitàries que reforcin el productue propi i de proximitat
C2_010_Facilitar la producció de km.0
ST02_Aprofitar la GASTROTECA com a portal per donar-se a coneixer
C2_040_Etiqueta ambiental
C2_006_Reduir dependència del producte extern
ST06_Visites guiades a les explotacions agroalimentàries
C2_047_Subvenció menjadors escolars "ecològics"
ST03_Ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
C2_005_Adaptació de cultius al canvi climàtic
ST04_Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral
ST05_Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen
C2_023_millorar el control biològic de plagues
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
C2_022_Obrir establiments a les zones urbanes amb productes rurals
ST05_Espais d'educació ambiental
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
C2_015_Crear escoles agràries especialitzades
ST03_Recursos econòmics per mantenir el personal que gestiona els projectes Leader
DO_003_Arribar a joves mitjançant influenciadors
C2_018_Crear esdeveniments al territori vinculats a la gastronomia
C2_014_Potenciació de l'agricultura d'autoconsum, amb finalitat d'integració social
ST02_Banc de Terres com a instrument de mediació
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
ST02_Facilitar el traspas d'una explotacio agraria per jubilació
C2_048_Potenciar la producció ecològica
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
ST02_Potenciar les empreses de serveis agraris
ST05_Redefinir el Benvinguts a Pagès
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
ST05_Promoció del producte local des dels ens locals
ST06_Campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic
C2_013_Agricultura particiaptiva de la ciutadania.
C2_028_Formació a les escoles, especialment a batxillerat
C2_007_Reduir els intermediaris i fomentar la connexió entre consumidors i productors
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
ST05_Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions
TE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
C2_012_Fomentar l'economia del bé comú
ST03_Posar en valor les tasques poc visibilitzades
Comerç de proximitat alimentari
ST03_Donar a conèixer els producte locals amb campanyes entre varis territoris
ST03_Promoció del turisme agroalimentari
DO_004_Espais als mercats per a productors locals
C2_061_Actuar en el sistema de comercialització per tenir preus més justos i assequibles
C2_057_Connexió i col.laboració entre empreses-entitats del territori
C2_017_Impulsar el turisme gastronòmic
C2_016_Fomentar el treball estable i de qualitat
C2_050_Fomentar la innovació
ST03_Pedagogia comportament a l'entorn rural
ST02_Promoure i visibilitzar els aliments de producció local
C2_001_Campanyes de conscienciació a la ciutadania
ST05_Promoció de la venda de proximitat
C2_031_Campanyes per atraure població jove als entorns rurals
ST02_Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat
C2_026_Promoure la relació entre persones venedores i consumidores, més enllà de la transacció econòmica
ST03_Impulsar consum de producte local a instal·lacions públiques
C2_025_Millorar la informació al consumidor
ST04_Cooperatives agràries al mon urbà
ST04_Foment d'una alimentació de qualitat des dels Mercats Municipals
ST06_ Concienciació a les escoles
C2_042_Suport a nous agricultors
C2_009_Repantejar la producció de carn per a l'exportació
C2_003_Incrementar el treball educatiu i de conscienciació a les escoles
ST06_Campanyes de promoció del producte Català
C2_034_Valoritzar la qualitat de vida del món rural
DO_005_Campanya de promoció per posar en valor el producte de proximitat
ST05_Donar a conèixer el producte a través de les escoles
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
ST05_Donar a conéixer i posar en valor alimentació i aliments catalans
ST04_Criteris d'estacionalitat, proximitat i sostenibilitat als plecs de licitacions
ST05_Impulsar els Espais Test Agraris
ST02_Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles
C2_056_Promoció de productes de proximitat a la restauració
ST04_Campanyes de sensibilització
ST05_Foment del producte de temporada
ST05_Nodes de distribució i d'obradors compartits
ST05_Plans formatius a les escoles
ST05_Potenciar la consciència del poder decisiu de les persones consumidores al moment de decidir què comprar
ST02_Crear Marca de la comarca
C2_039_Informació de l'origen dels productes al punt de venda
ST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbils
C2_054_Pagament per serveis ecosistèmics
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir