Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

125 propostes

C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
C2_062_Revisar la política de potenciar l'exportació de la producció
Que les cooperatives agràries comercialitzin a la ciutat
ST04_Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral
ST03_Ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
ST05_Promoure equipaments compartits amb participació pública
ST06_Campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic
C2_044_Fomentar el cooperativisme en zones rurals
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
ST05_Donar a conèixer el producte a través de les escoles
C2_022_Obrir establiments a les zones urbanes amb productes rurals
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
Fomentar la transformació dels productes agroalimentaris mitjançant una reducció i clarificació de la burocràcia
Ruralitzar la ciutat
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
Comerç de proximitat alimentari
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
C2_010_Facilitar la producció de km.0
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir