Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST05_Línies de distribució compartides
C2_014_Potenciació de l'agricultura d'autoconsum, amb finalitat d'integració social
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
C1_047_Simplificació de burocràcia per a la producció, foment d ela organització i de la formació
C4_029_Economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte de temporada
ST05_Assessoraments disponibles a nivell municipal
TE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territori
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
C1_012_Sistemes simbiòtics entre productors i empreses
JO_041_Impulsar una dieta més "natural"
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària
C3_029_Produccions de qualitat per sobre de la quantitat
C1_056_Llei d'espais agraris per afavorir l'accés a la terra
C1_006_Ajudes i suport a iniciatives biocirculars
ST05_Foment del producte de temporada
C5_014_Informació al consumidor final de l'origen del producte
Alfabetització alimentària comunitària
JO_026_Fomentar xarxes de producció-consum local
ST04_Foment d'una alimentació de qualitat des dels Mercats Municipals
C2_044_Fomentar el cooperativisme en zones rurals
C3_042_Informar de l'oprígen del producte al punt de venda
ST04_Campanyes de sensibilització
ST02_Facilitar l'accés a l'alimentació a col·lectius vulnerables
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir