" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Fase 2 de 2
Retorn ? - ?
Fases del procés

13 propostes

El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.

Estat
Origen
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
  • Creat el
    01/02/2021
  • 0
  • Número de comentaris: 0