" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Fase 2 de 2
Retorn ? - ?
Fases del procés

13 propostes

El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.

Estat
Origen
  • Creat el
    01/02/2021
  • 0
  • Número de comentaris: 0
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...