Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Us proposem tres eixos com a punt de partida per dur a terme aquest debat:

Eix 1 - L'espai de migdia en el projecte educatiu de centre

Per aconseguir que l'espai menjador sigui un espai integrat en el projecte educatiu del centre.

Eix 2 - L'alimentació a l'espai de migdia

Per garantir la qualitat alimentària de l'espai menjador a partir d'uns estàndards.

Eix 3 - Sobre la qualitat de servei de l'espai de migdia

Per garantir que la prestació del servei es faci incloent les necessitats de tot l'alumnat.

Podeu trobar més informació a les fitxes de treball i a la pàgina Documentació (antecedents, documentació complementària, normativa de referència i informes de les sessions presencials).

45 propostes

Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.
Facilitar que aquelles AMPAS i CCEE que vulguin puguin tenir menjadors autogestionats ecològics de proximitat
Eix 3 pels alumnes amb necessitats especials
Moure l'espai de menjador més tard. I a la tarda que ja no hi hagi classes
Menjadors gestionats per les AMPES
Universalitzar el Temps de Migdia per incrementar la qualitat educativa
Inspeccions en menjadors i mesures
Seguiment de les Recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya
No limitar us cuina escolar a servei de menjador i horari escolar
Nutrir cos i ment
Impulsar Cicle de Grau Mig d'Educació en Temps No Lectiu
El Temps de Migdia com a temps educatiu legalment recollit i protegit
Atenció als nens i nenes amb NEE durant el temps de menjador
Supervisar Comedores Escolares con una frecuencia mensual
Aportacions del Consell Escolar Municipal de Sabadell
Alimentació vegetariana/vegana
Dinar a horari saludable
Preu del menú, qualitat i servei
Supervisió obligatòria per dietista-nutricionista col.legiat dels menús
Model de gestió del servei
Que sea la administración local o autonómica quien dirija los catering como empresas sin fines de lucro
L'escola no és cap negoci
Coneixement de la realitat dels menjadors a Catalunya per part del Departament
Contractació directa o gestió directa
Espai de migdia de gestió pública, gratuit i universal.
Monitors formats per treballar amb nens.
Preu excessiu del servei
Sessió participativa AMPA Escola Joc de la Bola
Gestió menjadors Eix 2 - L'alimentació a l'espai migdia
Extraescolars enlloc d'activitats
Habilitar espais als instituts per dinar amb carmanyola
Reduir l'us de plàstics
Realizar auditorías externas para asegurar el cumplimiento de los requisitos dietético-nutricionales y la calidad del servicio de comedor
Sessió participativa Fundació Privada en Xarxa
Gratuïtat del servei i tarifació social
Aportacions sessió autogestionada - Viladecans
Eix 3 , cuina a l'escola
Escoles concertades
Participación del alumnado en la elaboración de los menús y formación del alumnado en materia de alimentación
Legislar per que les AMPA/AFA puguin gestionar directament el menjador i temps de migdia via encàrrec de l'admnistració
Evitar el desperdicio de comida
Revisió de les ràtios monitor-alumne
Sessió participativa amb infants Escola Sagarra
Ajudes per a menjadors amb carmanyola en escoles rurals
Els menjadors escolars a l'educació pública han de ser gestionats públicament
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir