" class="part-icon-bars">

Pla Director Urbanístic Biopol - Granvia

PDU Biopol-Granvia

Fase 5 de 5
Fase 5. Seguiment 01/01/2023 - 31/12/2023
Fases del procés

Propostes de l'Associació de veïnes i veïns de Bellvitge

Avatar: Proposta oficial Proposta oficial
20/05/2022 14:06  

El document adjunt mostra les propostes redactades per l'Associació de Veïnes i Veïns de Bellvitge en el marc del procés participatiu del PDU Biopol-Granvia.

El document l'ha penjat a la plataforma l'equip coordinador del procés participatiu seguint les indicacions rebudes pels membres de l'entitat, tal com es mostra a l'autorització adjunta.

Referència: II-PROP-2022-05-83919
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/pdugranvia/f/3429/proposals/83919/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/pdugranvia/f/3429/proposals/83919/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Imatges relacionades

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

¿Estás buscando un sitio web donde descargar audiolibros gratis? ¡Pues has llegado al lugar correcto!

En https://mentesdealejandria.online, encontrarás audiolibros de todos los géneros y para todos los gustos. Desde clásicos de la literatura hasta los últimos lanzamientos, nuestra biblioteca virtual es el mejor lugar para descargar audiolibros gratis.

Descubre el placer de la lectura sin necesidad de leer. Escucha tu audiolibro favorito mientras te relajas en tu sofá, camina por la calle, viaja en el metro o haces tu deporte favorito.

Además, nuestros audiolibros están leídos por actores profesionales con una gran variedad de voces, así que ¡no te pierdas la oportunidad de disfrutar de una experiencia única!

¿A qué esperas? ¡Visita https://mentesdealejandria.online y descarga los audiolibros que más te gusten! ¡Es gratis y muy fácil de usar!

¡No lo dudes más y descubre el mundo de la lectura! ¡Esperamos verte pronto!

Esperem que aquestes propostes tinguin un impacte positiu en el desenvolupament futur del vostre barri i contribueixin a millorar la qualitat de vida dels seus habitants. Seguirem atents al progrés d'aquest procés participatiu i estem disposats a donar suport a les vostres iniciatives en el futur.

https://www.yourtexasbenefits.bid/

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...