" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia per la creació d'una Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Recollir aportacions i suggeriments a la proposta de Decret de creació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Fase 2 de 2
Retorn 13/01/2024 - 13/02/2024
Veure les fases

Personal tècnic i personal de direcció/responsables

28/12/2023 13:00  
Rebutjada

Cal equiparar les titulacions necessàries per accedir a llocs de treball de base/ responsables i també els cossos i nivells de llocs base i també entre els llocs de responsabilitat o direcció.

Els titulats en Informació i Doc. cursen un grau de 4 anys que els permet accedir a places A1. Un gran nombre de bibliotecaris BEG ocupen places de diplomats A2 però no hi ha prevista la promoció professional d'A2 a A1 de bibliotecaris-documentalistes.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Es considera que la proposta no té relació directa amb l’objecte de la iniciativa

Número d'adhesions11

Referència: II-PROP-2023-12-87828
Versió 3 (de 3) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87828/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87828/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (66.7%)

A favor  Molt d'acord. Volia fer una proposta en la mateixa línia.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Molt d'acord. Volia fer una proposta en la mateixa línia.

Conversa amb Pilar

Malgrat no sigui tema del decret, Cultura hauria de lluitar per aconseguir que l’administració Pública creï el cos superior de Bibliotecaris i Documentalistes. L’administració catalana ha relegat als bibliotecaris al grup B, quan les titulacions i les taques que realitzen son del cos Superior.

Completament d'acord amb Pilar. També és cert que és un tema que supera al dep Cultura (no dic que no pugui fer més del que fa) i que afecta a moltes diplomatures arreu l'Estat. Potser caldria un decret a nivell estatal, com el que ha posat "coto" a interinatges interminables i intenta estabilitzar el personal al servei de les AAPPs.

A favor  

Totalment a favor!

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...