" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia per la creació d'una Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Recollir aportacions i suggeriments a la proposta de Decret de creació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Phase 2 of 2
Retorn 13/01/2024 - 13/02/2024
Process phases

Personal tècnic i personal de direcció/responsables

28/12/2023 13:00  
Rejected

Cal equiparar les titulacions necessàries per accedir a llocs de treball de base/ responsables i també els cossos i nivells de llocs base i també entre els llocs de responsabilitat o direcció.

Els titulats en Informació i Doc. cursen un grau de 4 anys que els permet accedir a places A1. Un gran nombre de bibliotecaris BEG ocupen places de diplomats A2 però no hi ha prevista la promoció professional d'A2 a A1 de bibliotecaris-documentalistes.

This proposal has been rejected because:

Es considera que la proposta no té relació directa amb l’objecte de la iniciativa

Endorsements count11

Reference: II-PROP-2023-12-87828
Version number 3 (of 3) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87828/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87828/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

2 in favor (66.7%)

In favor  Molt d'acord. Volia fer una proposta en la mateixa línia.

0 against (0.0%)

No comments with votes found

Comment details

You are seeing a single comment

View all comments

Completament d'acord amb Pilar. També és cert que és un tema que supera al dep Cultura (no dic que no pugui fer més del que fa) i que afecta a moltes diplomatures arreu l'Estat. Potser caldria un decret a nivell estatal, com el que ha posat "coto" a interinatges interminables i intenta estabilitzar el personal al servei de les AAPPs.

Loading comments ...