Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Ajuda

Son debats estructuradi sus politiques publiques entà incorporar es votzes dera ciutadania enes decisions deth Govèrn. Eth Govèrn aquerís eth compromís d’escotar-les, incorporar-les quan sigue procedent e explicar entara ciutadania es decisions prenudes, enriquides damb aguesta participacion.


Podetz hèr es vòstes aportacions en linha, assistir a sessions presenciaus o consultar es aportacions d’auti participaires.

Consulta pública prèvia a l’elaboració del decret d’aprovació dels estatuts de l’Agència de la Natura de Catalunya

Elaboració del decret d’aprovació dels estatuts de l’Agència de la Natura de Catalunya

Quant a aquest procés

El mes de juliol de 2020 es va aprovar la Llei 7/2020 de l’Agència de la Natura de Catalunya.

L’Agència de la Natura de Catalunya (o ANACAT) té per missió la protecció, la planificació, la gestió, la restauració, el millorament i l'estudi del medi natural de Catalunya, tant en l'àmbit continental com en el marí, amb la finalitat de conservar-ne el patrimoni natural, la biodiversitat i la geodiversitat, i de garantir els serveis ambientals i les externalitats positives dels ecosistemes, amb criteris d'integritat, sostenibilitat, persistència i eficiència.

Amb aquesta iniciativa es pretén garantir un model organitzatiu de l’Agència de la Natura de Catalunya que permeti definir i executar les polítiques de conservació de la natura amb ple respecte als principis d’eficiència, eficàcia, desconcentració territorial i participació ciutadana.

La creació de l’Agència de la natura està contemplada en l’actual Pla de Govern i vinculada especialment amb els ODS 14 i 15: conservar i utilitzar de forma sostenible els oceans, mars i recursos marins per al desenvolupament sostenible i protegir, restaurar i promoure l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres, gestionar els boscos de manera sostenible, combatre la desertificació, aturar i revertir la degradació del sòl, i aturar la pèrdua de la biodiversitat.

La consulta pública prèvia s’efectua en el marc del procés de participació ciutadana que s’ha dut a terme al llarg dels anys 2022 i 2023.

Referència: II-PART-2023-09-623

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartís