" class="part-icon-bars">
Ajuda

Son debats estructuradi sus politiques publiques entà incorporar es votzes dera ciutadania enes decisions deth Govèrn. Eth Govèrn aquerís eth compromís d’escotar-les, incorporar-les quan sigue procedent e explicar entara ciutadania es decisions prenudes, enriquides damb aguesta participacion.


Podetz hèr es vòstes aportacions en linha, assistir a sessions presenciaus o consultar es aportacions d’auti participaires.

Tanca l'ajuda

Processos destacats

Pla Director de Mobilitat del Camp de Tarragona

L'Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona (ATM) impulsa un procés de participació ciutadana amb l'objecte de definir el contingut del Pla director de la mobilitat (pdM) conjuntament amb les persones que viuen al territori i que estan involucrades en la seva mobilitat.

El pdM és l'instrument que permetrà planificar la mobilitat al Camp de Tarragona, l’àmbit territorial de l’ATM, durant els propers anys. El document partirà de l'anàlisi detallada de la situació actual per així estudiar amb deteniment com ens movem. A partir d’aquí es definirà cap on volem i cal anar i l’estratègia per aconseguir-ho. Aquest...

Pla Director de Mobilitat del Camp de Tarragona Més informació

Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya

Què és l'Assemblea Ciutadana pel Clima?

Una Assemblea de 100 ciutadans i ciutadanes de Catalunya per a construir col·lectivament solucions que donin resposta a un dels desafiaments més importants que tenim pel futur: el canvi climàtic. Les 100 persones de Catalunya seran escollides per sorteig i tindran l'encàrrec d'analitzar, deliberar i elaborar propostes. L'Assemblea lliurarà les seves recomanacions al Govern de la Generalitat, que les avaluarà i en donarà resposta per incorporar-les en les polítiques de país.

Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya Més informació

Parlem de pressupostos

La Generalitat de Catalunya està impulsant una prova pilot interna de participació sobre política pressupostària, que s'adreça al personal de la Generalitat de Catalunya. Més endavant, aquesta experiència es vol traslladar a la ciutadania en general.
Parlem de pressupostos Més informació

Pla director urbanístic d'activitat econòmica d'Alió i Vila-rodona

Us convidem a participar en el Pla director urbanístic d’activitat econòmica d’Alió i Vila-rodona (PDU), que té com a objectiu delimitar sectors per a destinar a activitats econòmiques d’interès supramunicipal.

Pla director urbanístic d'activitat econòmica d'Alió i Vila-rodona Més informació

Avanç de planejament urbanístic de les Garrigues Altes

Els municipis de les Garrigues Altes s’enfronten a un important repte demogràfic provocat pel despoblament i ‘envelliment de la població. És el territori de Catalunya on es perd més població de forma sostinguda en el temps. Una problemàtica lligada a altres factors com la dificultat per accedir a un habitatge, la manca de transport públic i altres dèficits de serveis. També el paisatge i l’activitat agrària, fonamental a la comarca, s'afronten a la transformació a regadiu o la implantació de plantes de producció d’energies renovables.

Per tal de potenciar l’arrelament de la població mitjançant l’anàlisi i diagnosi de les ca...

Avanç de planejament urbanístic de les Garrigues Altes Més informació

El Parc t’escolta !

Procés participatiu del Parc Natural de la Serra de Montsant, per tal de rebre informació rellevant dels veïns i veïnes dels 11 pobles que integren el parc. Després de 20 anys d'existència del parc natural, cal revisar els aspectes essencials de la tasca feta enmarcant les aportacions en les següents temàtiques: ús públic, viure i treballar al Parc, patrimoni natural i cultural, i finalment comunicació.

El Parc t’escolta ! Més informació

Actualizacion deth Pacte entara Enfància en Catalonha

Hè 10 ans, fòrça institucions, entitats, partits politics signèren un pacte entara enfància en Catalonha. Aguest pacte soslinhèc es besonhs e es manères de melhorar era vida des mainatges e adolescents catalans.

Ara, ath 2023, fòrça causes an cambiat e auem de besonh ua naua agenda de rèptes entà actualizar aguest pacte. E entà hè'c, auem de besonh conéisher es vòstes idèes e prepauses.

Actualizacion deth Pacte entara Enfància en Catalonha Més informació

La qualitat acústica i de cel nocturn del Parc Natural de la Serra de Montsant a debat

El Parc Natural de la Serra de Montsant, conjuntament amb els municipis del seu entorn disposen del distintiu de qualitat ambiental de la Generalitat de Catalunya que els acredita com a territori amb la protecció de la qualitat acústica i del cel nocturn. Aquestes proteccions arriben a un àmbit territorial extens, i pel que fa a la protecció lumínica inclou a tota la comarca del Priorat i 9 municipis de les Muntanyes de Prades.


La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural i el Parc Natural de la Serra de Montsant estan treballant per elaborar el pla ...

La qualitat acústica i de cel nocturn del Parc Natural de la Serra de Montsant a debat Més informació

Agència de la Natura de Catalunya

El juliol de 2020 el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei 7/2020 de l'Agència de la Natura de Catalunya. Aquesta nova entitat de dret públic aglutinarà la protecció, la planificació, la gestió, la restauració, la millora i l'estudi del medi natural de Catalunya, tant en l'àmbit continental com marí.


Per constituir, de manera efectiva, aquest nou ens cal aprovar-ne els estatuts. Ara el Govern de la Generalitat de Catalunya els ha començat a redactar i ha obert un procés de participació ciutadana per debatre aspectes clau de la governança i el desplegament territorial de la futura Agència.

Agència de la Natura de Catalunya Més informació

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

La Direcció General d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi ha impulsat aquest procés de participació pública per elaborar una nova Llei d'activitats cinegètiques de Catalunya, que actualitzi la Llei de Caça Estatal vigent de 1970.

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya Més informació

Diagnosi ciutadana de la Fàbrica de Cartró de Sant Adrià de Besòs

La singularitat de la Fàbrica de Cartró de Sant Adrià de Besòs, malgrat no tractar-se d’un element catalogat, convida a elaborar una diagnosi minuciosa tant pel que fa a la seva fisonomia com a la seva ubicació al costat del riu. Per això, volem repensar el futur de l’edifici i el seu entorn, conjuntament amb la ciutadania per, entre tots, obtenir informació fonamental que col·labori en definir la nova proposta de planejament per a aquest lloc. 

Diagnosi ciutadana de la Fàbrica de Cartró de Sant Adrià de Besòs Més informació

Procés de participació sobre l'assessorament genètic

L’Àrea Assistencial del Servei Català de la Salut , en col·laboració amb la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, té interés en elaborar un document de recomanacions sobre bones pràctiques en el procés d’assessorament genètic.

Procés de participació sobre l'assessorament genètic Més informació

Participació en el projecte del nou hospital de Girona del Campus de Salut

El Servei Català de la Salut està treballant en el projecte del futur Campus de Salut de Girona, que inclourà el nou Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, en substitució de l’edifici actual. Es tracta d’un projecte cabdal per a les comarques gironines i per al conjunt de Catalunya.

Participació en el projecte del nou hospital de Girona del Campus de Salut Més informació

Pla de millora a d’atencion tara persona damb malautia renau cronica

Era Malautia Renau Cronica (MRC) ei reconeishuda com un des principaus problèmes de salut publica, qu’afècte ath 13,4% dera poblacion mondiau aproximativaments. Era sua incidéncia a aumentat de manèra exponenciau e presente un important infradiagnostic, maugrat èster un factor tractable e potenciauments de bon previer. 

Pla de millora a d’atencion tara persona damb malautia renau cronica Més informació

Avaluació del compliment de les obligacions de transparència (Informe 2023)

La Direcció General de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques posa en marxa, arran de la publicació de l’Informe anual preliminar del compliment de les obligacions de publicitat activa del 2023, un procés participatiu mitjançant el qual, experts independents i ciutadania poden expressar el seu parer sobre el sistema d’avaluació del compliment de les obligacions de transparència, i contribuir així a la millora de la qualitat de la informació publicada al Portal de la Transparència de la Generalitat de Catalunya.

Avaluació del compliment de les obligacions de transparència (Informe 2023) Més informació

Plan estrategic de qualitat e seguretat des pacients de Catalonha 2023-2026

Eth Servei de Promoció de la Qualitat i la Bioètica deth Departament de Salut vos convide a respóner aguest qüestionari tà conéisher era vòsta opinion e experiéncia en relacion damb era atencion qu’auetz recebut en sistèma sanitari, entà contribuïr a elaborar eth Plan estrategic de qualitat e seguretat des pacients de Catalonha deth Departament de Salut entàs ans 2023-2026.

Plan estrategic de qualitat e seguretat des pacients de Catalonha 2023-2026 Més informació

El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027)

L'Agència Catalana de l'Aigua està desenvolupant els processos de participació del 3r cicle de la planificació hidrològica, aquesta planificació és l'eina per millorar l'estat ecològic de les masses d'aigua dels nostres rius, aigües subterrànies i costaneres, tal com diu la Directiva Marc de l'Aigua.

El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027) Més informació

15 processos actius Veure Passats  (106) Tots  (121)

Àrees

Carregant resultats...

Procés de participació sobre l'assessorament genètic

L’Àrea Assistencial del Servei Català de la Salut , en col·laboració amb la Secretaria d’Atenció San...

 • Dates
 • Data d'inici
  04/12/2023
 • Data de finalització
  20/12/2023
 • Creat el
  27/10/2023
Participació en el projecte del nou Hospital de Palamós

Iniciativa participativa que vol recollir opinions i propostes de la ciutadania en relació a alguns ...

 • Dates
 • Data d'inici
  28/11/2023
 • Data de finalització
  31/01/2024
 • Creat el
  22/11/2023
Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya

Què és l'Assemblea Ciutadana pel Clima?

Una Assemblea de 100 ciutadans i ciutadanes de Catalunya per ...

#AssembleaClimaCAT
 • Dates
 • Data d'inici
  18/11/2023
 • Data de finalització
  10/02/2024
 • Creat el
  06/03/2023
Procès de participacion Opinion dera ciutadanetat sus es sues unitats espitalères de referéncia (malauties minoritàries respiratòries o malauties minoritàries cognitivoconductuaus der adult)
 • Dates
 • Data d'inici
  15/11/2023
 • Data de finalització
  15/12/2023
 • Creat el
  14/09/2022
Pla Director de Mobilitat del Camp de Tarragona
L'Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona (ATM) impulsa un procés de participaci...
#MobilitatCampTarragona
 • Dates
 • Data d'inici
  10/11/2023
 • Data de finalització
  29/05/2024
 • Creat el
  17/10/2023
Nova estratègia BIM (Building Information Modeling) de la Generalitat de Catalunya
La Generalitat de Catalunya inicia un procés participatiu per actualitzar la seva estratègia d'imple...
#EstrategiaBIM
 • Dates
 • Data d'inici
  05/10/2023
 • Data de finalització
  30/12/2023
 • Creat el
  21/08/2023
El Parc t’escolta !

Procés participatiu del Parc Natural de la Serra de Montsant, per tal de rebre informació rellevant ...

#montsanttescolta
 • Dates
 • Data d'inici
  20/09/2023
 • Data de finalització
  31/03/2024
 • Creat el
  15/09/2023
Modificació del planejament de l’àmbit residencial Poble Nou Nord de Llers

L’INCASÒL i l’Ajuntament de Llers impulsen un procés de participació ciutadana determinant per defin...

 • Dates
 • Data d'inici
  01/09/2023
 • Data de finalització
  29/02/2024
 • Creat el
  26/07/2023
Avanç de planejament urbanístic de les Garrigues Altes

Els municipis de les Garrigues Altes s’enfronten a un important repte demogràfic provocat pel despob...

 • Dates
 • Data d'inici
  17/08/2023
 • Data de finalització
  31/12/2023
 • Creat el
  30/06/2023
La qualitat acústica i de cel nocturn del Parc Natural de la Serra de Montsant a debat

El Parc Natural de la Serra de Montsant, conjuntament amb els municipis del seu entorn disposen del ...

#PNMontsant
 • Dates
 • Data d'inici
  30/06/2023
 • Data de finalització
  31/12/2023
 • Creat el
  11/05/2023
Diagnosi ciutadana de la Fàbrica de Cartró de Sant Adrià de Besòs

La singularitat de la Fàbrica de Cartró de Sant Adrià de Besòs, malgrat no tractar-se d’un element c...

 • Dates
 • Data d'inici
  01/06/2023
 • Data de finalització
  15/03/2024
 • Creat el
  29/05/2023
Pla director urbanístic d'activitat econòmica d'Alió i Vila-rodona

Us convidem a participar en el Pla director urbanístic d’activitat econòmica d’Alió i Vila-rodona (P...

 • Dates
 • Data d'inici
  28/03/2023
 • Data de finalització
  29/12/2023
 • Creat el
  07/03/2023
Repensem l'entorn de la Colònia Güell

Aquesta segona fase de participació parteix, dona continuïtat, i amplia les accions i propostes part...

#ParticipaColòniaGüell
 • Dates
 • Data d'inici
  16/11/2021
 • Data de finalització
  31/12/2023
 • Creat el
  30/09/2021
Participa a l'Aliança Catalunya 2030

L’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible és un pla d’acció de les Nacions Unides per respondr...

#Catalunya2030
 • Dates
 • Data d'inici
  15/05/2019
 • Data de finalització
  Sense especificar
 • Creat el
  12/05/2019
Procés participatiu tipus

Aquest apartat és el que es visualitza en la part principal de la pàgina del procés, heu d'explicar ...

#DigitalCharterCat
 • Dates
 • Data d'inici
  16/11/2018
 • Data de finalització
  Sense especificar
 • Creat el
  13/03/2019