Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Elaboració de la diagnosi ciutadana de l'entorn de la Colònia Güell

#ParticipaColòniaGüell 1ª Fase del procés participatiu del nou pla urbanístic supramunicipal de l'entorn de la Colònia Güell als municipis de Santa Coloma de Cervelló i Sant Boi de Llobregat

Fase 3 de 3
Presentació de resultats 01/07/2021 - 31/10/2021
Fases del procés

Itinerari participatiu 3. Reptes de futur. (Presencial)

Avatar: Trobada oficial Trobada oficial
25/02/2021 18:39  
05 Juny 2021
11:00 - 13:30
Nombre d'assistents 23
Organitzacions assistents

Santa Coloma de Cervelló per la República
Associació Dones pels 4 Cantons
Associació per a la Conservació de la Colònia Güell

Referència: II-MEET-2021-02-484
Versió 18 (de 18) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/DiagnosiColoniaGuell/f/2709/meetings/484/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/DiagnosiColoniaGuell/f/2709/meetings/484/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Els itineraris participatius són un espai de trobada ciutadana per compartir i recollir les vivències les persones participants vinculades territori, tot passejant per l’Entorn de la Colònia Güell. Tindran una durada aproximada de dues hores i mitja, i serviran per a veure i escoltar, in situ, i recollir valoracions, comentaris i aportacions per part de les persones participants. 

Aquest recorregut ens hauria d’ajudar a reflexionar sobre els reptes de futur que té el territori i recollirem les principals preocupacions i també propostes per abordar aquests reptes.  

Per exemple parlarem dels possibles impactes del canvi climàtic als entorns de la Colònia Güell, com es podria millorar la gestió de l'aigua, residus i ús d'energies renovables. També volem reflexionar sobre les oportunitats econòmiques i les necessitats de nou habitatge, perquè la gent que vulgui treballar i viure en aquest àmbit, ho pugui fer.  

Per aquesta activitat és necessària inscripció prèvia (al botó d'inscripció d'aquesta mateixa plana). Les seves places seran limitades (per poder garantir el compliment de les mesures de seguretat davant la COVID-19).

S’han reservat algunes places a persones que no tenen accés a mitjans d’inscripció digital. 

En cas que s'exhaureixin les places informarem de possibles alternatives per participar.

Espai central del Carrer Pau Casals, al barri de Ciutat Cooperativa.
Carrer de Pau Casals, 69, Sant Boi de Llobregat
Espai d'ombra central (tipus rambla) del Carrer Pau Casals, al barri de Ciutat Cooperativa, Sant Boi de Llobregat

Acta de la trobada

Aquest recorregut és el tercer i últim dels tres itineraris participatius, plantejats com activitats obertes a la ciutadania. Els itineraris participatius serveixen per a informar, explicar i debatre “in situ” sobre diferents aspectes. En aquest cas volem reflexionar sobre els reptes de futur que té el territori i recollirem també idees i suggeriments per abordar aquests reptes.

Els objectius del procés participatiu on s’emmarca aquesta activitat són: 

  • Facilitar informació clara, comprensible i amb transparència a la ciutadania sobre el Pla dels Entorns de la Colònia Güell i el procés participatiu.  
  • Posar a debat, des dels seus inicis, la proposta d’elaboració del PECG aportant per una banda, una diagnosi sobre el model de ciutat i sobre la percepció social del territori, i, per altra banda, propostes i idees als redactors del PECG en les fases de redacció d’aquest document.

Per aquesta activitat es volien treballar els següents aspectes 

  • Informar i resoldre dubtes sobre el procés participatiu i de l’estat del planejament. 
  • Reflexionar sobre els reptes de futur que té el territori i recollirem les principals preocupacions i també propostes per abordar aquests reptes.   
  • Recollir les principals preocupacions sobre el planejament.

La dinàmica de treball es va pensar en dos moments: el primer en clau individual i després una posada en comú, amb un diàleg entre les persones participants. Per recollir les aportacions individuals es va fer servir un tríptic de participació1, on es plantejava una pregunta com a disparador del debat i es posava en comú en el següent punt, per deixar un espai per a la reflexió. Aquests comentaris i les principals conclusions del diàleg entre els participants es poden trobar en aquest document. 

Les conclusions de l'itinerari es poden trobar en el document de resultats del tercer itinerari participatiu.

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes